Kosárlabda Női NBI/A

PRE SEASON menetrend

NB I/A-s női kosárlabdacsapatunk hetek óta végzi felkészülését a 2021/22-es szezonra. Magyar Bianka vezetőedző még fiatalabb kerettel dolgozhat, mint korábban (átlagéletkor ~ 23.5 év). Fiatalság ide-oda: a legtöbbeknek már van NB I-es tapasztalata, nekünk pedig méltán lehet okunk bizakodásra a start előtt!

A felkészülés eddigi és jelenlegi fázisában különös hangsúly helyeződik az erőnlétre. Ebben Juhász Ferenc – erőnléti edző – vállal oroszlánrészt csapatunknál. Az alapozás közben olyan terhelés éri a lányokat, amit csak nehezen lehet sérülésmentesen, folyamatosan frissen teljesíteni. Csapatunk masszőrének, Djelmis Angélának odafigyelésével mégis rendre a legjobb módon zajlik a regeneráció.

Ami a labdás edzéseket illeti: vezetőedzőnk oldalán egy hasonlóan lendületes, kellő rutinnal rendelkező stábtagot, Patai Benjámint köszönthettünk másodedzőként. Benjit a szezon kezdete előtt még részletesen bemutatjuk nektek.

Csapatunk a közeljövőben megkezdi a felkészülési mérkőzések sorozatát. Az alábbiakban ezeket láthatjátok:

A fenti mérkőzések mindegyike zártkapuk mögött kerül megrendezésre. Első nyilvános találkozónk (hazai pályán) a szezon kezdetén lesz, nem kisebb ellenféllel szemben, mint a Sopron Basket!

Felkészülési mérkőzéseinkről honlapunkon, a @tfsemtknoikosar facebook oldalon és a @tfsemtknoikosarlabda instagram oldalon is beszámolunk.

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!