Kézilabda Női NBII

Pontosztozkodás egy hullámzó mérkőzés után

A TFSE női csapata is megkezdte a tavaszi kiírást, idegenbe látogattak a hölgyek a Solymári SC csarnokába. Az odavágón 29-29-es döntetlen született, ez alkalommal mindenki bízott a 2 pont megszerzésében.

Parádésan indult az összecsapás, a hölgyek rögtön magukhoz ragadták a kezdeményezést, 20 perc alatt 12-4-es vezetést építettek ki. Kiválóan működött a védekezés, valamint gyors, könnyű lerohanás gólok jöttek sorban. A szünet előtt csökkent a diferencia a felek között, 30 percet követően 11-15 állt az eredményjelzőn.

A második félidő elején mindkét alakulat 5-5 góllal nyitott, ezt követően a hazaiak ritmust váltottak, az 58. percre pedig kiegyenlítettek. A védekezés egyik alappillérét, Orján Viktóriát sajnos a hajrára nélkülöznie kellett Herbert Krisztiánnak, harmadik kiállítását követően ő már nem lehetett a gárda segítségére. Sajnos kulcsfontosságú pillanatokban apró hibák csúsztak a védekezésbe és a támadásba is. Az utolsó minutum azonban 2 találatot is hozott, előbb a solymáriak, majd pedig Illés Petra jóvoltából kialakult a végeredmény, osztozkodás lett a találkozó vége.

Végeredmény: Solymári SC – TFSE 25-25(11-15)

A felkészülés utáni első erőpróbának megfelelő teljesítményt nyújtott az együttes, mindenképpen épülni fog a játék mindkét térfélen, amire szükség is lesz, ugyanis a következő fordulóban a listavezető látogat a Zágrábi utcába. Február 21-én 10:30-as kezdéssel a DKA-Vác ellen lépnek parkettre a lányok. Kemény összecsapásra van kilátás, de minden esély megvan borsot törni az éllovas orra alá.

Hajrá TFSE!