Férfi NBII Röplabda

Pénteken rangadó a Kistext ellen!

A mérkőzés elhalasztásába nem egyezett bele az ellenfél, így halottak napján fogadjuk egyik legfőbb vetélytársunkat.

Két veretlen csapat találkozik pénteken 19:30-tól a TF „D” termében! Ellenfelünk a legnagyobb esélyese annak, hogy feljusson jövőre az NB1-be, mind anyagilag mind lehetőségekben előrébb járnak, így papíron nem mi leszünk a találkozó esélyesei, azonban szinte biztos, hogy a fiúk mindent meg fognak tenni, hogy rácáfoljanak a papírformára!

A mérkőzésről Szappanos Máté játékos-edzőt,valamint Gyenes Máriót is kérdeztük.

Sz.M.: Ez egy igazi rangadó lesz, mivel az ellenfélnél több rutinos játékos van a keretben. Rangadóhoz méltó hozzáállást és hangulatot várok mindenkitől. A mérkőzés esélyesei úgy gondolom, hogy nem mi vagyunk, de nagyon bízom a csapatban, hogy az előző mérkőzéseken mutatott küzdéssel tudunk meglepetest okozni. Remélem, hogy sokan kilátogatnak a meccsre és buzdítanak majd minket!

Gy.M.: Az eddigi legnehezebb bajnoki mérkőzés előtt állunk! Mindenképp egy látványos és fordulatos csatát fognak látni a nézők. A Kaposvár elleni kupa mérkőzés kiváló felkészülés volt számunkra a pénteki rangadóra. Mint tudni lehet, a Kistext csapata igen megerősödött tavalyhoz képest, számos volt NB1-es játékos erősíti csapatukat. De mindez nem félemlít meg minket, a végsőkig játékban leszünk és harcolunk!
Ezzel is szeretnénk minden TF-es hallgatót, röplabda kedvelőt megkérni, hogy látogasson ki a meccsre és buzdítsa a csapatunkat!

Gyertek szurkolni!
A belépés ingyenes!

Hajrá TF!