Férfi NBII Kézilabda

Parázs küzdelem a dobogós PLER-rel

A TFSE férfi kézilabdacsapata lejátszotta 13. mérkőzését az NBII északi csoportjában, ez alkalommal a PLER Budapest U23-as alakulata volt az ellenfél és a pályaválasztó is egyben. A hazaiak a tabella 3. helyét foglalták el a játéknapot megelőzően, de Györfi János fiai jó formában várták az összecsapást.

Az találkozót a PLER kezdte jobban, 22 perc játék alatt kidolgoztak egy stabilnak mondható különbséget, de a szünetig hátralevő időben Gyurcsovics, Ujvári, Galbos és Major góljaival az előny 5-ről 2-re olvadt, ráadásul az utolsó 2 találat is a TFSE részéről érkezett, mindkettő Ludvig Benedek jóvoltából.

A második játékrészben 7 minutum leforgása alatt a különbség eltűnt a felek közül, 24:24 állt az eredményjelzőn, innentől egy új meccs kezdődött a hajrában. A félidő közepén a hazai együttes egy 4-0-ás szériát produkált, ezt követően a fiúk sajnos csak futottak az eredmény után. Ezt a diferenciát sajnos a maradék 14 percben nem sikerült teljesen eltüntetni, igaz az urak remek végjátékot produkáltak, de az egyenlítés sajnos végül nem sikerült.

Végeredmény: PLER Budapest U23 : TFSE 34:33(23:21)

Összefoglalva a látottakat, kőkemény harcot lehetett látni a pályán mindkét fél részéről. Gyurcsovics Endre, aki már korábban is említésre került, egészen elképesztő 13 alkalommal találat az ellenfél kapujába, de Soós Balázs is 6-szor volt eredményes, ebből 5-öt a második 30 percben szerzett.

Az alakulat jelenlegi mérlege 3 győzelem, 2 döntetlen, és 8 vereség, ez a bajnokság 9. helyére teszi az egységet, de továbbra is rengeteg, szám szerint 9 találkozó vár még a TFSE gárdájára.

A folytatás április 1-én, csütörtökön a VS Dunakeszi ellen következik, ezúttal is idegenben lépnek pályára a srácok 18 órától.

Hajrá TFSE!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!