Férfi NBII Futsal

Otthon sem sikerült!

Férfi futsalosaink hosszú idő után szenvedtek vereséget múlt hét pénteken a Haladás otthonában, de az alapszakasz végkimenetelének szempontjából ennek nagyobb jelentősége nem volt, hiszen három mérkőzéssel a vége előtt már bebiztosítottuk az első helyet. Ennek ellenére azonban komoly presztízzsel bírt az a találkozó, mert mégiscsak a közvetlen riválisunkról van szó. Szerencsére viszonylag gyorsan adódott lehetőség az esetleges visszavágásra, ugyanis hétfő este hazai pályán fogadtuk a vasi alakulatot.

A mérkőzés eleje sajnos hasonlóan a péntekihez, kimondottan rosszul kezdődött, először a második, majd a hetedik percben is betaláltak a vendégek, így kevesebb mint tíz perc játék után már két góllal is vezetett a tabella második helyén álló együttes.

A kifejezetten álmos kezdés után azonban szépen lassan fel tudtuk venni a mérkőzés ritmusát és a 13. percben Kiss Gábornak köszönhetően előbb szépíteni tudtunk, majd két perccel később Sóvári Beni találatával már egálra álltunk, ami első félidőben már nem is változott.

Első félidő: TFSE-SZERTARSPORT.HU – Haladás VSE II. (2-2)

A második játékrészt szerencsére sokkal jobban kezdtük, mint az elsőt. Olyannyira, hogy a 24. percben Fehér Krisztián góljának köszönhetően sikerült megszereznünk a vezetést.

A folytatásban magabiztosan őriztük a vezetést és az utolsó 4 percre kanyarodva úgy tűnt, hogy ezt be is tudjuk biztosítani, de a 37. percben kiegyenlítettek a vendégek. Itt még nem ért véget a meglepetés, ugyanis a vasiak az utolsó percben megszerezték a győzelmet jelentő negyedik góljukat, így vendégkét is le tudtak győzni minket.

Végeredmény: TFSE-SZERTARSPORT.HU – Haladás VSE II. (3-4)

Tanulságos két találkozó áll srácaink mögött, akik a rájátszásra fordulva igyekeznek levonni a szükséges tanulságokat és lehető legjobb formájukat nyújtani.

A következő forduló lesz az alapszakasz utolsó találkozója, ahol március 8-án hétfőn, hazai pályán fogadjuk a Nagykanizsa csapatát!!

Hajrá Fiúk!!

Hajrá TFSE!!