Női NBI Röplabda

Ott vagyunk a PLAY OFF-ban!!!

NBI-es röplabdacsapatunk fontos meccsen tartotta otthon a 3 pontot. A rájátszást érő első 1-4 hely valamelyikének elérése már a szezon kezdetén kitűzött cél volt. A jelenlegi állás szerint még 4 mérkőzése van hátra a lányoknak, de a mai DSZC elleni győzelemmel matematikailag is bebiztosították helyüket a rájátszásban!

Fotó: Borhi Mihály

Az első szett nem okozott nagy meglepetést. A jó fogadásoknak köszönhetően szép támadásokat építettek fel a lányok, amire az ellenfél nem tudott érdemben reagálni. Azonban a vendégek a második szettben előrukkoltak az ellenszerrel. Az elején még jónak tűnt az első játszmában alkalmazott taktikánk, viszont a meccslabda előtt felzárkózott az ellenfél és így alakkult ki végül a nagyon szoros 28-26-os eredmény.

Fotó: Borhi Mihály

Az ekkor már 43 perce tartó mérkőzésen a debrecenieken a fáradás jelei kezdtek mutatkozni, mikor felálltunk a 3. szettre. Csépke Gábor és Lucas Alborch lányai ezt viszon kíméletlenül kihasználva nem engedték közel kerülni ellenfelüket. Magabiztos játékkal és kellő elszántsággal 16 perc alatt végleg eldöntötték a 3 pont sorsát és ezzel biztossá vált, hogy ott lesznek a PLAY OFF-ban!

Fotó: Borhi Mihály

Matematikailag ugyan biztosított a helyünket a rájátszásban, de nem dőlhetünk hátra hiszen a java még csak most következik. Egyik mérkőzés sem lesz könnyű, főleg a következő, hiszen jön hozzánk a MÁV ELŐRE, majd a Gödöllőhöz látogatunk.

Fotó: Borhi Mihály

TFSE – DSZC-Eötvös DSE 3:0 ( 15, 28, 16 )
Budapest, Testnevelési Egyetem, „D” terem, 52 néző. V: Bibók, Csizmarik

Fotó: Borhi Mihály

TFSE: Halla, Nagy V., Budaházy, Kökény, Poór, Vilánnyi. Csere: Boller (liberó), Benedek, Török., Czakó, Smits. Edzők: Csépke Gábor, Lucas Albroch

DSZC-Eötvös DSE: Juhász, Takács, Robeiro, Fehér A., Béni, Young. Csere: Fehér V., Papp (liberók), Berza, Pálfi. Vezetőedző: Szombathy András

Edzői értékelés

Csépke Gábor (edző): – Hoztuk a kötelező, bár a második szettet izgalmassá tettük. Felpuhultak a nyitásaink és a támadásunk.

Szombathy András (vezetőedző): – A hazai találkozóhoz hasonlóan most is csak a második szettben tudtuk megszorongatni a TFSE-t. A különbség annyi volt, hogy most játszmalabdáig is eljutottunk, sőt a kezünkben volt a lehetőség az egyenlítésre, de egy átjövő labdát ekkor out-ra ütöttünk. Látok némi javulást, küzdünk tovább.

Hajrá Csajok! Hajrá TFSE!

Facebook

Szakmai Partner

Kiemelt támogató

Kövess minket mindenhol!