Kézilabda Női NBII

Ott a 2. győzelem!

NBII-es női kéziseink a Rákosmenti KSK-t fogadták a 4. fordulóban hazai pályán. A lányok kitettek magukért és megharcoltak a győzelemért! Jobban kezdték a találkozót és már az első félidőben 8 gólos vezetéssel vonulhattak pihenőre, majd a másodikban megpecsételték az ellenfél sorsát.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

A mérkőzés kezdő etapjában több góllal is vezettünk, volt, hogy ez a különbség 9-ig nőt a javunkra és ugyan voltak fellángolásai a vendégeknek, összességében az egész találkozón mi domináltunk. A második játékrészben ott folytatták Herbert Krisztián tanítványai, ahol abbahagyták. A rákosmentiek küzdöttek ugyan, de az árral szemben úsztak, így végül otthon tudtuk tartani a győzelmet!

Forrás: MKSZ

Herbert Krisztián vezetőedző értékelése a találkozóról:
„Kellenek a hazai győzelmek, így nagyon örülünk a sikernek. Nehéz hét áll mögöttünk és sokmindennel kellett megharcolnunk, nem csak a pályán, de ezekkel is megküzdöttünk! A játékunk folyamatosan javul, de még mindig sok gólt kapunk. Vannak olyan periódusok, amikor kellően agresszívan tudunk fellépni a pályán és erre szükségünk lesz a továbbiakban is.”

TFSE – Rákosmenti KSK 39-33 (23-15)

Az 5. fordulóban a jelenleg dobogós Inárcshoz fogunk látogatni, akiknek eddig szintén veretlenül állnak.

Bravó lányok, csak így tovább!