Egyéb kategória Férfi NBII Röplabda

Őrizzük veretlenségünket!

Az eddig felemás mutatóval rendelkező – egy nyert és egy vesztett mérkőzéssel negyedik helyen álló – Eger ellen léptünk pályára a 4. fordulóban. Sajnos több játékosunk is otthoni elfoglaltság vagy sérülés miatt nem tudott a csapattal tartani, így szűkített kerettel, összesen csak 7 játékossal indultunk el vasárnap. Az odaút jó hangulatban telt, csapatunk játékosai egy közös játékkal ütötték el az időt.

Magabiztos győzelmet arattunk Egerben!

Megfogyatkozott csapatunk komolyan vette a mérkőzést, remekül helyt álltunk, minden játékrészt stabil pontelőnnyel zártunk. Lehetőség adódott rotálásra is. Habár nyitásban minden szettben akadt több rontás is, azonban magabiztos játékunkkal megalapoztuk a két csapat közti különbséget.


Napi célunkat elértük, 3 játszmában sikerült győzelmet aratni, így 4 forduló után, 12-0-ás szettaránnyal őrizzük veretlenségünket és vezetjük a tabellát!


A fiúk mezőnyben szépen dolgoztak, a csapatkommunikációban is fejlődés volt látható. A mérkőzés után a hazaút pizzázással, valamint újfent közös, jó hangulatú játékkal telt.

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!