Férfi NBII Kosárlabda

Óriási lépés a playoff felé

Április 14-én került sor férfi NBII-es kosárlabda csapatunk újabb fontos megmérettetésére! A fiúk hazai pályán bizonyíthattak a TF-BP-SE együttese ellen.

A Rózsavölgyi Alexandra és Pohánka Balázs vezette mérkőzés rendkívül fontos, sorsdöntő összecsapásnak ígérkezett, hiszen rendkívül szoros a harc a rájátszásba kerülésért!

Bár a mérkőzés elején az ellenfél jól dobta a triplákat, a hazai csapat is hozta a tőlük megszokott színvonalas játékot! Az első két negyedben a vendég csapat fölényeskedett, ám kitartó és összeszedett játékkal a harmadik negyedben a TFSE csapata magabiztosan vette át a vezetést!

A srácok végig profi játékkal hozták a maximumot, egy percig sem estek szét: összetartásból csillagos 5-ös! A találkozó egy meggyőző 84-76 arányú TFSE győzelemmel zárult, mely hatalmas siker, hiszen akár a playoff elérését is jelentheti majd!

Már az őszi összecsapáson is srácaink bizonyultak jobbnak, – akkor 80-86-ra nyerték a mérkőzést idegenben -, most pedig hazai pályán sikerült hozni Boros Zoltán tanítványainak a várt még nagyobb pontkülönbséget!

Ezzel az eredménnyel így egyet feljebb lépve 93%-os mutatóval áll a tabella 2. helyén a TFSE csapata, a veretlen Budafok együttese mögött.

A következő meccs április 17-én, szombaton kerül megrendezésre, ezúttal a Kiss Lenke KA csapatához látogatunk!

Gratulálunk és további sok sikert kívánunk!

Hajrá TFSE!