Férfi NBII Futsal

Oda a veretlenségünk, de így is az élen maradtunk!

Férfi futsalosaink a Nagykanizsa otthonában zárták az idei esztendőt, ahol a bajnoki veretlenségünk és a listavezetői pozíció megőrzése volt a cél!

Esélyeshez méltóan és a szóban forgó elvárásainknak megfelelően kezdtük az összecsapást, hiszen a 2. percben Petroff Norbi találatának köszönhetően előnyhöz jutottunk. A korai jó kezdés azonban nem a várt folytatást hozta, ugyanis a játékrész közepénél gyors két góllal válaszolt a hazai alakulat, így hátrányból vághattunk neki a második félidőnek.

A fordulás sajnos nem hozta meg a várt áttörést, ráadásul tovább nőt a kanizsai fór, az idő pedig egyre csak fogyott. A 34. percben 4-1-et mutatott a kijelző, de ekkor még Gregus Ricsi tudott szépíteni. A mérkőzés hajrájában igyekeztünk mindent megtenni, hogy legalább az egyik pontot megmentsük, azonban a Nagykanizsáé volt az utolsó szó.

Végeredmény: Nagykanizsai Futsal Club – TFSE-BESTRONG  5-2 (2-1)

Ezzel tehát véget ért a szezon eleje óta tartó bajnoki veretlenségünk, de nincs ok a panaszra, mivel mind az UTE, mind a Mad Dogs botlott, így mintha mi sem történt volna, mehetünk pihenni és újúlt erővel belecsapni a 2023-as évbe!

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!