Férfi NBII Kosárlabda

Oda a veretlenség

Férfi kosárlabdacsapatunk három forduló után továbbra is veretlenül állt az NBII Közép „A” Csoportjában. Boros Zoltán tanítványainak a legutóbbi fordulóban a szintén hibátlan MAFC MARTOS-sal kellett szembenézni.

A mérkőzés kezdete finoman szólva sem alakult jól, nagyon gyenge teljesítményt nyújtottunk távolról, a védekezés viszont rendben volt, aminek köszönhetően sikerült féken tartanunk riválisunkat. Az első félidőt a hazaiak nyerték, de a különbség egyáltalán nem volt ledolgozhatatlan. (27–20) A szünet után összejött a fordítás, a találkozó pedig egyre szorosabban alakult.

A mérkőzést többször is félbe kellett szakítani, kisebb-nagyobb technikai malőrök miatt, illetve a játékvezetés is hagyott némi kivetnivalót magában, de ezek ellenére is rendületlenül hajtottak fiaink. A végjátékban már tudható volt, hogy egy-egy mozzanat fog dönteni valamelyik együttes javára. Ugyan volt esélyünk az összecsapás eldöntésére, azonban nem tudtunk élni ezzel a lehetőséggel és végül egy ponttal alulmaradtunk.

Végeredmény: MAFC MARTOS – TFSE 76-75 (11-12, 16-8, 26-26, 23-29)

Folytatás november 12-én pénteken hazai pályán, a PILIS BASKET ellen.

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!