Férfi NBI Röplabda

Nyert szett nélkül távoztunk, hétvégén lesz lehetőségünk javítani!

NBI-es férfi röpiseink a negyeddöntő első mérkőzésén Dunaújvárosba látogattak, ahonnan sajnos nyert szett nélkül távoztak. A hazai csapat semmi teret nem engedett és 3:0-ás végeredménnyel nyerte a párharcot. Az első pont megszerzése után rögtön visszaragadták a kezdeményezést.

Végig 6-7 pontos különbségen tartottak minket, nem tudtunk érdemben reagálni a támadásaikra. A második etapban már sokkal magabiztosabban léptünk föl, aminek meg is látszott az eredménye, de sajnos 10:10 után megint fordult a kocka. A harmadik játékrész ugyanúgy indult, mint az azt megelőző.

Fotó: DKSE

Sokáig álltuk a sarat, de sajnos végül a dunaújvárosiak diadalmaskodtak. A harmadik szett megnyerésével a mérkőzés végére is pontot tettek, így az első összecsapás után az ő nevük mellé kerül a strigula. Lónárt Péter vezetőedző így értékelte a találkozót:A férfi röplabdában vagy mi ütjük be a labdát, vagy az ellenfél. Ma Dunaújváros ütötte be. Nem láttam tüzet, csak parazsat.

Dunaújvárosi KSE – TFSE 3:0 (15, 18, 14)
Dunaújváros, 72 néző. V: Bibók, Tillmann.

DKSE: Juhász B. 5, Hechavarria 11, Kisházi 5, Pavljuk 14, Laczi 5, Winter 5. Csere: Béres (liberó), Farkas L. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

TFSE: Tóth M. 1, Horváth B. 2, Füzék 3, Kókai 9, Merkler 3, Mihucz 4. Csere: Nagy T., Eisemann (liberók), Balázs B. 6, Fenyő 3, Tigyi 2, Éliás 1. Vezetőedző: Lónárt Péter.

A második meccsre most szombaton (03.18) kerül sor hazai környezetben 16:00-kor, azután pedig a lányok is színre lépnek a DVTK ellen (19:00). Mind a két találkozó remek visszavágónak ígérkezik és reményeink szerint úgy is alakul!

Sok sikert a folytatásban, hajrá TFSE!