Női NBII Női U21 (NBII) Röplabda

Női röplabda körkép – NBII

Női röplabdacsapataink továbbra is két fronton szerepelnek hétről-hétre az NBII küzdelmeiben. U21-es csapatunk a ZTE, felnőtt csapatunk a KISTEXT ellen lépett pályára.

Nagy csapatunk legutóbb a DEAC ellen elvesztette veretlenségét, így mindenképpen javítani szerettek volna KISTEXT ellen. A kispestiek eddig mindössze egy szettet nyertek az idényben, és bíztunk benne, hogy ez nem most fog megfordulni.

Végül három játszmában tudtunk diadalmaskodni, de ez némileg csalóka, hiszen mind az elsőben, mind a harmadikban meg tudtak szorítani minket, sőt az utolsóban csupán rövidítésben tudtunk dűlőre jutni.
Az összecsapást követően vezetőedzőnk, Gyurászik Gábor az alábbiakat mondta:
„A mai mérkőzést arra használtuk, hogy a lehető legtöbb felállást kipróbáljuk, mindenki kapott játéklehetőséget. Gratulálok a lányoknak!”

A felnőtt csapattal ellentétben fiataljaink az első sikerükre pályáztak, amihez a hasonló cipőben járó ZTE alakulatát kellett legyőzniük. Ez pedig egy pillanatig sem forgott veszélyben, a lányok magabiztosan, szett veszteség nélkül hozták le az összecsapást, megszerezve ezzel a hőn áhított első győzelmet!

Szép volt lányok!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!