Férfi NBII Kosárlabda Rájátszás

Nincs veszve még semmi!

Férfi kosarasaink az NBII keresztjátékának első fordulójában hazai környezetben fogadták a Keleti csoport 1. helyezettjét, a NYÍKSE együttesét. Az utolsó pillanatig kiélezett összecsapáson végül a vendég nyíregyháziak jöttek ki győztesen, ennélfogva előnyből várhatják a visszavágót.

A nyírségiek fórja azonban mindössze hét pont, a párharcok pedig a két mérkőzés összesített eredménye alapján dőlnek el, így mindenképpen pazar mérkőzésre van kilátás!

Az első találkozón tapasztaltak kapcsán és a továbbjutási esélyeinket illetően csapatunk játékosát, Pataki Leventét kérdeztük, aki elsősorban a nyíregyháziak elképesztő fizikális teljesítményét emelte ki:

„Már az első negyedben éreztük, hogy kemény meccs lesz. Amikor a mi kulcsjátékosaink már kezdtek fáradni, akkor ők képesek voltak megújulni és kihasználni a hibáinkat.”

A visszavágóval és a továbbjutással kapcsolatban megjegyezte, hogy abszolút bizakodó a csapat és emellett a saját ambícióira is kitért:

„Úgy gondolom, minden esélyünk megvan a továbbjutásra, hiszen ez a különbség egyáltalán nem ledolgozhatatlan. A találkozó érdemi része hét pontos vezetésnél fog kezdődni. A magam részéről pedig boldog lennék, ha egy-két hárompontossal hozzá tudnék járulni a csapat továbbjutásához!”

A srácok pénteken 19:00-ás kezdéssel Nyíregyházán lépnek pályára, ahol céljuk a továbbjutás. Ezt abban az esetben vívhatják ki, ha több, mint 7 ponttal legyőzik a NYÍKSE csapatát.

Hajrá TFSE!!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!