Női NBI Röplabda

Nincs mese, innentől vérre megy!

NBI-es női röpiseink hétfő délután (17:00) a Budaörs vendégeként lépnek pályára. A rájátszásban pont a piros-feketék voltak az első ellenfeleink és örömünkre kellemes emlékeket idéz a hazai 3:0-ás győzelem! Mondhatnánk úgy is, hogy viszonylag egyszerű diadal volt, de a jelenlegi állás szerint mostantól nincs lehetőség hibázásra.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

3 forduló van vissza számunkra a rájátszásból. A MÁV-tól elszenvedett márciusi vereség, illetve a Gödöllő elleni ötszettesre elnyúló győzelem megkavarta a lapokat! A fehérváriak tetemes előnyre tettek szert azzal, hogy elestünk 4 ponttól két meccs alatt, innentől pedig igazán kiélezetté válik a végjáték. Számunkra gyakorlatilag minden akadályt hibátlanul kell venni, csak akkor zárhatunk az első helyen. Ehhez az első lépés ma délután adódik a BDSE otthonában.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

A BDSE elleni első találkozó:

Forrás: Sport Média

Aktuális mérkőzésünk egyáltalán nem lesz egyszerű, mivel a budaörsiek felszabadultan játszhatnak, nincs veszteni valójuk és képesek meglepetést okozni. A MÁV-nak és a Gödöllőnek is okoztak már fejtörést a rájátszásban (mindkét ellenféllel szemben tudtak szettet nyerni). Számunkra tehát nincs mese, innentől vérre megy az összes találkozónk!

Forrás: hunvolley

Reményeink szerint 3 ponttal térünk haza ma idegenből és három pontra visszazárkózunk a Fehérvárra. A Gödöllőnek már matematikailag sincs esélye a feljutásért harcolni, azonban velük utoljára találkozunk, addig még vár ránk a szezon eddigi legnehezebbnek ígérkező túrája (04.30. Székesfehérvár).

A mai találkozót a BDSE facebookján élőben tudjátok követni!

BDSE – TFSE (04.25. 17:00)
Illyés Aramis Sportcsarnok, Budaörs

Sok sikert lányok, hajrá TFSE!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!