Férfi NBII Futsal

Nem végződött jól a dunaújvárosi kaland

Németh Péter gárdája az NB II. Nyugati csoport 2. fordulójára Dunaújvárosba utazott. Egyértelmű volt, hogy nem lesz egyszerű feladat pontot rabolni idegenben, ennek ellenére mégis jól sikerült az első félidő. A 9. percben indított akció szerencsés véget ért, ugyanis az egyik ellenfélről került a hálóba a labda és megszereztük a vezetést.

A folytatás már kevésbé volt örömteli. 6 perccel a második játékrész kezdetét követően kiegyenlített a házigazda és sajnos nem ez volt az utolsó alkalom. Alig 2 minutummal a mérkőzés vége előtt megduplázta góljainak számát a hazai csapat és ezzel el is dőlt a találkozó. Idő szűkében nem volt több alkalom egy új támadás kiépítésére, így pont nélkül távoztunk. Mivel vezetőedzőnk, Németh Péter jelenleg Vietnámban tartózkodik a magyar futsalválogatottal, Csernai Gábor vette át a helyét a kispadon:

„A mérkőzés első 10 perce úgy alakult, ahogy mi szerettük volna. Sokat birtokoltuk a labdát, a vezetést is megszereztük és a maradék időben is jól játszottunk, de nem sikerült növelni az előnyünket. Ez később megbosszulta magát, hiába frissítettünk a játékunkon. Több hiba csúszott be és már nem volt annyi lehetőségünk támadni, illetve az ellenfél is változtatott a játékán. Egyre többször jutottak el a kapuig, aztán meg is született az első góljuk. A végjátékban kockáztattunk és vészkapussal álltunk fel, de ez sem segített. A játék képét tekintve csalódottak vagyunk a pontvesztés miatt, de ebből is tanulunk, a hibákat pedig mielőbb orvosoljuk!”

Férfi NB II. 2. forduló
Dunaújváros Futsal – TFSE-11Teamsports 2-1 (0-1)
Gólszerzők: Németh Tamás (9. ög.), Ivacs (26.), Cseresnyés (38.)

A srácok következő mérkőzésére már hazai környezetben kerül sor az UTE ellen. Érkező riválisunk eddig 1 győzelemmel áll, 5-2-re verte a Mad Dogs együttesét, hétfőn pedig Nagykanizsával néz farkasszemet.