BLSZ I Budapest Kupa Labdarúgás

Nem tudtuk meglepni a csepelieket!

BLSZI-es labdarúgóink a Csepel-Csep-Gól FC alakulatát fogadták a bajnokság 18. fordulójában. A korábbi összecsapáson 2-0-ás csepeli siker született és sajnos ezúttal is magabiztos játékkal nyert az ellenfél. Nem kellett sokat várni, már a 2. percben megszerezték a vezető találatot.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Egy szögletet követően az érkező védő fejéről védhetetlenül változtatott irányt a labda, ezzel 0-1-re módosult az eredményjelző és a félidő végéig nem is változott. A második játékrészben rendeződtek a soraink, de sajnos nem tudtunk élni a lehetőségekkel. A nagy iram sokat kivett a srácokból és ezt a csepeliek ki is használták. A hajrában egymás után két gyors kontrát vezettek középpályáról, amikből Vörös B. talált be, így a végeredmény 0-3 lett. Kapusposzton Benkő Márk bravúrt bravúrra halmozott, életben tartva a csapat reményeit.

TFSE – Csepel-Csep-Gól FC 0-3 (0-1)
Gólszerzők: Menyhért 2., Vörös B. 81., 84.

Forrás: MLSZ


Folytatás a Budapest Kupában!

Nincs sok idő a pihenésre, ugyanis folytatódik a Budapest Kupa, ahol az Ikarus BSE-t fogadjuk hazai pályán. Az első mérkőzésen szeptemberben a RAFC-ot győztük le 0-4-re, majd az Egészség DSE-t is ugyan ezzel az eredménnyel múltuk felül. Ellenfelünk a Szent Pál Akadémián és a Rákosszentmihályi SC-n diadalmaskodva jutott a 3. fordulóba.

Forrás: MLSZ

A két fél nem ismeretlen egymás számára, hiszen ugyanabban az osztályban küzdenek a pontokért. Mi szerencsésebb helyzetben vagyunk ezen a téren, míg riválisunk sereghajtóként érkezik. Először októberben találkoztunk velük, akkor 1-0-ra vertük meg őket és reményeink szerint most is hasonlóan szépen alakul majd az összecsapás!

Sok sikert srácok, hajrá TFSE!