Férfi NBII Kosárlabda

Nem sokon múlott, hogy elcsípjük az éllovast!

NB II-es kosarasaink a rájátszás 4. fordulójában a jelenleg listavezető Honvéd Ludovika SE-t fogadták a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban és sajnos hiába kezdtek jobban végül a negyedik negyed a vendégek javára döntött.

Boros Zoltán csapatának nem sokon múlott, hogy elcsípje az élen álló és eddig még veretlen Honvéd Ludovika SE-t. Szoros első félidőt követően 4 ponttal léptek meg a vendégek, de a harmadik negyedben sikerült visszaküzdeniük magukat a mieinknek a meccsbe.

A záró etapnak 50-50-ről vághattak neki a felek. Sajnos a kezdeti lendületet követően semmi nem jött össze, így a Ludovikának sikerült 9 egységnyi fórra szert tennie és ez később rányomta a bélyegét a végeredményre. Játékosaink közül Rátkai Bálint emelkedett ki 18 ponttal, nem sokkal lemaradva Vámos László követte 16-tal.

NB II. Közép – Rájátszás az 1-9. helyért, 4. forduló
TFSE – Honvéd Ludovika SE 62-74 (18-20,16-18,16-12,12-24)

Monorral folytatjuk itthon!

A sűrű program miatt nincs idő leszegett fejjel búslakodni, ugyanis holnap (03.28.) ismét hazai pályán lesz jelenésünk, méghozzá a TF-BP-vel és a Honvéd Ludovikával egy csoportban szereplő, második helyen záró Monorral!

Érkező kihívónk eddig 2 meccsen van túl a rájátszásban. Első körben a Közgáz SC/B együttesével csapott össze és szenvedett vereséget idegenben (86-74), majd az Újpest MT-hez látogatott, ahol sikerült győzelmet aratnia (63-71). Reményeink szerint ezúttal több szerencsénk lesz itthon!

NB II. Közép – Rájátszás az 1-9. helyért, 12. forduló
TFSE – Monori SE (03.28. 20:30)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Sok sikert srácok, hajrá TFSE!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MKOSZ