Férfi NBII Kézilabda

Nem sokon múlott!

NBII-es férfi kéziseink 1 gólos vereséget szenvedtek a Kecskemét otthonában. A lila-fehérekkel vívott első összecsapás szorosra sikeredett és ezúttal sem alakult másképp! Datzuk Péter tanírványai számára nehezen indult a mérkőzés és már a félidőben 3 gól volt a hátrányuk.

Fotó: Borhi – Mihály – TFSE

A második félidőben azonban magára talált a csapat és vissza is kapaszkodtak, de sajnos végül a hazaiak örülhettek. Kiemelkedett a mezőnyből Gyurcsovics Endre aki 11 gólt szerzett, őt Ludvig Benedek követi 6 találattal! Az ellenfélnél voltak akik 5 vagy 6 gólt szereztek, de a legjobb is csak 7-ig jutott.

Forrás MKSZ

Kecskeméti TE U23 – TFSE 31-30 (18-15)

Datzuk Péter edzői értékelése az összecsapásról:
„A mérkőzés előtti felkészülésünk nem sikerült a legjobban, sok hiányzónk volt. Múlt héten nem volt meccsünk, ilyenkor rendszerint kiesünk a ritmusból. Tudtuk, hogy jó csapat a Kecskemét, sok NBI-es kerettaggal, középen a tabellán, tehát felszabadultan játszhatnak hazai pályán, nekünk viszont pontot kellett szereznünk!

Fotó: Borhi – Mihály – TFSE

A mérkőzés pont így is indult, ök nyugodtan játszottak, mi idegesen, kapkodva, hibázva. A második félidőben taktikát váltottunk, megnyitottuk a védekezésünket és fel is jöttünk a végére, saját kezünkben volt a sorsunk. De ma nem volt velünk Fortuna Istennő, azt is tudjuk miért…”

Végül mégiscsak a kegyeibe fogadott minket, ugyanis a Dunaharaszti is vereséget szenvedett a Dabas otthonában. Ezzel még mindig ott van a lehetőség az előrelépéshez, ha sikerül legyőzni az utolsó meccsünkön a 7. helyezett ALBA MÁV-ot! A Dunaharaszti pedig az éllovas Mizsével fog megbirkózni az utolsó fordulóban.

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!