Férfi Extraliga Férfi NBI Röplabda

Nem sikerült revansot venni a Miskolcon!

Extraligás férfi röplabdásaink 0:3-as vereséget szenvedtek a Miskolc csapata ellen hazai pályán.

Fiaink jól kezdték a mérkőzést. Már az etap elején sikerült két pontos előnyt kialakítaniuk, amit a játszma egészében tartottak. Tóth Kristóf, Merkler Ábel és Gebhardt Norbert hármasának kiváló megoldásaival meneteltünk előre egészen a végjátékig. 20-20 után pontról-pontra haladtak a küzdő felek, de végezetül sikerült a tapasztaltabb Miskolcnak behúzni az első szettet (25-27).

A második játszmában fordult a kocka, a miskolci alakulat végig vezetett a szett során. Ellenfelünknek sikerült annyira ellépnie az etap közepén (8-15), hogy játékosaink a szett végéig sem tudták csökkenteni hátrányukat. Ez az etap 18-25-re a miskolciak javára zárult.

Az utolsó játszma sem alakult másképp, végig a MEAFC kezében volt az előny. A pontkülönbséget most sem sikerült leredukálni, a Miskolc 17-25-re lezárta a 3. játszmát és így a mérkőzést is.

TFSE – MEAFC Peka-Bau 0:3 (25, 18, 17) 
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, 81 néző. 
V: Barabás B., Bibók F.
TFSE: Tóth M., Merkler 3, Quintz 4, Tóth K. 16, Gebhardt 10, Füzék 1. Csere: Laczi, Tepszis (liberók), Balázs B. 5, Knobloch F. B, Winter. Vezetőedző:Nagy Gergely

Csapatunk következőleg a sereghajtó DKSE egyesületével fog megmérkőzni hazai pályán. A Dunaújvárosiakkal szemben idén eddig csak győzelmet arattunk.

Gyerünk srácok, hajrá TFSE!