Kézilabda Női NBII

Nem sikerült az erőpróba – itt a lehetőség a javításra!

NBII-es női kéziseink a legutóbbi hétvégén a bajnokság egyik legfőbb esélyeseként fémjelzett Szigetszentmiklóshoz látogattak. A népes közönség előtt játszott találkozó sajnos balul sült el számunkra, ugyanis nagy különbségű vereséget szenvedtünk (21–15).

Közel teltház volt a Szigetszentmiklós ellen.

A mérkőzés során a védekezésünkre nem lehetett panasz, ráadásul ellenfelünk a góljai nagy részét büntetőkből szerezte olykor jogos, olykor kétes játékvezetői ítéleteket követően. A támadásunk azonban hagyott kívánnivalót maga után.

Herbert Krisztián (vezetőedző) így értékelt a találkozót követően:

Nem bírtuk el a nyomást, túlságosan nyerni akartunk, emiatt görcsössé váltunk. Ha passzolni kellett volna, akkor lőttünk vagy cseleztünk, ha cselezni kellett volna, akkor inkább passzoltunk. Nem tudtunk jól dönteni. Ennyi technikai hibával senkit sem vertünk volna meg, nemhogy a bajnokság egyik, ha nem a legjobb csapatát. Egyedül a védekezésünket illeti dicséret, 21 gólt kaptunk a Szigetszentmiklós otthonában.

A 13. forduló küzdelmeit követően visszacsúsztunk a 3. helyre, hátrányunk azonban csak 1 pont a listát vezető ENUSE és Szigetszentmiklós csapatai mögött.

Napokon belül lehetőség nyílik a javításra egy újabb rangadó keretein belül, hiszen a 4. helyezett Inárcs-Örkény alakulatát fogadjuk hazai környezetben. Az őszi összecsapás során jól játszottunk, a győzelem megszerzésére reális esélyünk volt, ez azonban akkor nem sikerült (23–21). Ezúttal minden adott a revansra és a jó lendületbe kerülésre!

Egységben az erő! Minden adott a javításra!

A mérkőzés kapcsán örömhír, hogy újra látogatható a közönség előtt a SOTE Sporttelepén található hazai pályánk. Gyertek ki sokan és buzdítsátok a lányokat ezen a fontos találkozón!

TFSE – IN-ÖR KC.
Időpont: 2022.03.19. 18:00
Helyszín: SOTE Sporttelep, Zágrábi út (Budapest)