Férfi NBI Röplabda

Nem jutottunk túl a DKSE-n – az ötödik helyért harcolhatunk!

A férfi röplabda NBI negyeddöntőjének harmadik párharcát is a Dunaújváros nyerte, ezzel eldőlt, hogy ki került a legjobb 4 közé és kik harcolhatnak az 5. helyért. Lónárt Péter fiai tisztesen helytálltak a rivális otthonában, egyáltalán nem könnyítették meg a dolgát, sőt az ellenfél edzője úgy nyilatkozott, hogy kifejezetten nehéz meccs volt.

Ugyan szettet nem nyertünk, de mind a három alkalommal 22 vagy 23 pontig jutottunk. A legnagyobb izgalmakat a harmadik etap hozta, ugyanis óriásit hajrázva 23:19-ről 24:23-ig visszazárkóztunk. Kezünkben volt a labda, de nem tudtunk élni a lehetőséggel.

Forrás: hunvolley

Férfi NB I, negyeddöntő, 3. mérkőzés:
Dunaújvárosi KSE – TFSE 3:0 (22, 22, 23)
Dunaújváros, 25 néző. V: Gyulai, Takács Á.

DKSE: Tóth K. 2, Hechavarria 8, Kisházi 6, Pavljuk 19, Laczi 14, Winter 2. Csere: Béres, Kuti (liberók), Vida, Gőczi 2, Velicsko 2, Juhász B., Farkas L. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

TFSE: Füzék 1, Tóth M. 1, Balázs B., Mihucz 8, Kókai 11, Horváth B. 12. Csere: Nagy T. (liberó), Fenyő 2, Tigyi 1, Merkler 9, Éliás, Együd 1. Vezetőedző: Lónárt Péter.

Forrás: hunvolley

A negyeddöntő végeztével ismerős ellenfél vár ránk a folytatásban, ugyanis újfent a Szolnokkal csapunk össze, ezúttal az 5. helyért. Kellemes emlékeket idéz, hogy a riválist a középszakaszban háromszor is legyőztük és reményeink szerint a most következő helyosztón is sikerül majd hasonlóan szép eredményekkel zárni.