Férfi NBII Futsal

Nem bírtunk a közvetlen riválissal!

Férfi futsalosaink három mérkőzéssel az alapszakasz vége előtt már bebiztosították az első helyet, hiszen 10 ponttal vezetnek a közvetlen rivális Haladás VSE II. csapatával szemben.

Ezúttal pont a vasiakhoz látogattunk, akikkel ebben az idényben még nem csaptunk össze, viszont most egymás után kétszer is találkozni fogunk velük, így végre megismerhettük az egyik legnagyobb ellenfelünket is, ami elsősorban a rájátszás miatt lesz nagyon fontos.

A mérkőzés azonban rosszabbul nem is kezdődhetett volna számunkra, ugyanis a hazaiak már az első percben megszerezték a vezetést, ami ugyan nem volt akkora tragédia, hiszen korábban nagyobb hátrányból is tudtunk fordítani, de érezhető volt, hogy ez a mostani a már megszokottnál nehezebb lesz.

Még inkább nehezebb lett, amikor a 10. percben már kétgólos volt a Hali előnye és ezen sajnos az első játékrészben már nem tudtunk szépíteni.

Első félidő: Haladás VSE II. – TFSE-SZERTARSPORT.HU (2-0)

A második félidő felénél aztán megtört a jég és Szentjóby Krisztián találatának köszönhetően összejött a szépítés és úgy kezdhettünk neki az utolsó tíz percnek, hogy megvolt a reális esély legalább egy pont megszerzésére.

Ez az álom azonban a 37. percben gyorsan szertefoszlott, a hazaiak kiválósága Nagy Kevin a maga második és csapata harmadik gólját lőtte. Ennek ellenére a reménysugár újból felvillant, hiszen rá egy percre Fritz Balázs találatának köszönhetően ismét közelebb zárkóztunk, de az egyenlítés sajnos már nem jött össze, így hosszú idő után vereséggel hagytuk el a pályát.

Végeredmény: Haladás VSE II. – TFSE-SZERTARSPORT.HU (3-2)

Aggodalomra azonban komolyabb okunk nincsen, hiszen ne feledjük, az alapszakasz győzelmet már bebiztosítottuk és ez mindenképp egy fontos fegyvertény a folytatásra. Sokat erre nem is kell várni, hiszen március első napján hazai környezetben fogadjuk a kis Halit, a cél pedig nem is lehet más, mint a revans!!

Hajrá srácok!!

Hajrá TFSE!!