Férfi NBII Kosárlabda

#Naplóm

A korábbi játékos interjúkon és a meccsbeszámolókon túl úgy éreztem, hogy a klasszikus naplós bejegyzésekkel még inkább meg tudjuk ismerni játékosainkat és egy átfogóbb képet kapni róluk és a mindennapi forgatagról. A srácok ennek keretein belül az étkezéseikről, edzésről, szórakozásról és egyéb hétköznapi tevékenységekről készítenek beszámolót. Az első alkalommal Félix Ákos mesél nekünk az elmúlt hetéről.

Reméljük minél hamarabb láthatunk újra ilyen akciókat!

Hétfő:

Reggelire rántotta, majd locsolkodás házon belül. Ebédre pedig egy klasszikus: csülök pékné módra

A délután során leültem és megnéztem a „The shining” c. filmet. Hát nem egy tipikus családi film, de én nagyon bírom Jack Nicholsont és hatalmasat alakít ebben is.

Este pedig a húsvét megünneplése némi alkohol kíséretében.

Kedd:

Reggeli: kolbász, nagyon finom olivás kenyér és friss paradicsom

Délelőtt lenyírtam a füvet, mert nem volt olyan meleg mint az elmúlt napokban és igy egészen kellemes volt. Délután elmentem bevásárolni, persze szigorúan maszkban és kesztyűben,

Ebéd: carbonara aminek minden egyes részét én magam főztem. Nem vagyok nagy spíler a konyhában, de ez nagyon jól sikerült!

Délután filmnézés: doctor sleep, tehát folytatódott a horror maraton.

Edzés: Mivel sajnos még mindig sérült a bokám, így nem tudok teljes értékű edzésmunkát végezni, de terápiás jellegű mozgással már tudom terhelni. Szobabicón fél óra, aztán gyógytorna és erősítés

Este meg megsétáltattam a vérebet, Nellit.

Szerda:

Kelés 10-kor. Igen sajnos nem mindig sikerül időben megriadnom, de néha-néha belefér. Reggelire egy kis müzli, majd statisztika tanulás. Ebédre rántott sajt sültkrumplival, délután meg a szokásos edzés, szobabicikli, erősítés, gyógytorna. A háttérben meg valami bicós ismétlés az eurosporton. Természetesen a szórakozás is kap teret némi LoL-ozás formájában.  18.30-tól még egy online óra majd egy jól eső szendvics vacsira.

Csütörtök:

Reggelire rántotta aztán tanulás vállalatgazdaságtanra és bevásárlás. Intenzív délelőtt.

Ebédre rántott csirke rizzsel, délután a szokásos edzés, majd egy újabb film ami ezúttal a children of men. Este fele egy kiadós séta Nellivel, avagy a békéscsabai kertváros felfedezése.

Péntek:

Reggelire zabkása, tanulás sportmenedzsmentre azon belül a sporttörvény átnézése oda majd vissza. Ebédre paradicsomleves és spenótos csirke, amit egy kedves barátom ajánlott és hát jó ízlése van na! A már korábban is említett „indoor session” utána pedig este csapat video hívás kb. 1 órás, edzéstervek átbeszélése, kivel mi a helyzet és persze egy kis baráti szájkarate.

Szombat:

Kerti munka ezerrel, átalakítjuk az egész garázst faterral. Beépítettünk vagy 3 új szekrényt, kidobtunk egy csomó fölösleges cuccot. Még egy-két apró igazítás és kész is lesz! Ebédre gulyásleves és palacsinta a családdal majd miután mindenki jól lakott egy klasszik nba meccs desszert gyanánt. (knicks-bulls 2012)

Este a megszokott felfedező túra a királykisasszonnyal majd egy jól megérdemelt jutalomfalat és gyümölcssaláta. Azt a saját fantáziátokra bízom, hogy ki melyiket kapta.

Vasárnap:

Reggelire tükörtojás, délelőtt jóga, amit a barátnőm vezényel nekem online, de nemsokára majd élőben is remélem. Délután kis palánkra dobálgatás a kertben és egy kis könnyed agytorna keretein belül keresztrejtvény fejtés. A szokásos vasárnap esti program pedig Puzsér podcast hallgatás, közben merengés majd szépen lassan elalszom.

A következő alkalommal, még felelevenítjük a srácok utolsó négy mérkőzését majd egy újabb #Naplóm poszt következik.

Addig is!

#stayhome #staysafe

Hajrá TFSE!