Férfi NBII Kosárlabda

#Naplóm 2.

A korábbi játékos interjúkon és a meccsbeszámolókon túl úgy éreztem, hogy a klasszikus naplós bejegyzésekkel még inkább meg tudjuk ismerni játékosainkat és egy átfogóbb képet kapni róluk és a mindennapi forgatagról. A srácok ennek keretein belül az étkezéseikről, edzésről, szórakozásról és egyéb hétköznapi tevékenységekről készítenek beszámolót. Az első alkalommal Félix Ákos mesélt nekünk, ezúttal pedig Schubert Bence az aki megosztja velünk az elmúlt hetének a történéseit:

Hétfő:

Délelőtt elmentem szemüveges boltba, mert megjött a dioptriás napszemüvegem amit rendeltem. Csak-csak itt van már a nyár, szóval érett már ez a vásárlás.

Ebédre húslevest ettem meg egy kis rakott csirkemellt. Az mindenképp pozitívum, hogy az étkezéseket nyugodt kiszámítható módon lehet abszolválni és nem kell sietni sehova vagy ilyesmi.

Délután megcsináltam a szokásos edzést, plusz elmentem biciklizni.

Este pedig belenéztem az exatlonba.

Kedd:

Délelőtt online vízitábor előadáson vettem részt. Hát érdekes élmény volt mondhatni, de remélem nyáron sort keríthetek valami kis túrára akár a szűk baráti társasággal vagy a családdal.

Ebedre a maradék rakott csirkemell volt, de kiegészítettem egy kis rántott sajttal.

Délután az egyetemi teendők kötöttek le, többe között a funkcionális gimnasztika beadandó és társai. Ezt követően a napi szokásos edzés

Este barátnőmmel skypoltunk.

Szerda:

Reggeli: pirítós, tükörtojás, tej. Sokan általában mindig ugyanazt eszik reggelire minden egyes nap, de én szeretem sűrűn váltogatni az opciókat.

Délelőtt a húgommal mentünk el egyet nézelődni a boltokba, mert kellett már egy két nyáriasabb ruhát venni.

Ebédre az egyik kedvencem volt, zúzapörkölt nokedlivel. Közben pedig elkezdtük az új netflixes sorozatot, a The Last Dancet nézni. Ez az, ami végleg meggyőzött, hogy előfizessek.

Délután beadandó írás és edzés, mert van ami mindig örök.

Este a már megszokott exatlon és skype duó volt terítéken, de természetesen nem egyszerre. 😀

Csütörtök:

Reggelire gabonapehely, ez az, amiben sosem lehet csalódni

Délelőtt elvittem mamámat a hobbikertjükbe, mert már nehezen tudja otthon elütni az időt és a tömegközlekedést meg nem igazán preferáljuk az ő esetében, így elkocsikáztunk oda így én autóztam egy jót és mama is tud élni a szenvedélyének anélkül, hogy baja lenne.

Az ebédet most kivételesen a Malom névre hallgató étteremből rendeltük és hát mondhatni egy örök klasszikust választottunk, nevezetesen a rántott hús petrezselymes krumpli párost.

Ebéd után elhoztam mamát az egésznapos kertészkedésből és jó volt látni, hogy egy ilyen kis apróság mekkora örömet okozott neki.

Délután sorozatnézés volt, edzés és utána amolyan levezető jelleggel elmentem anyuval egyet a sugó mentén (sugovica, szerk.) biciklizni.

Este skypon ”randiztunk” barátnőmmel, de természetesen törekszünk arra, hogy a hagyományos találkozások maradjanak többségben.

Péntek:

Délelőtt 10tol vízitábor tesztet írtunk, ami ismét csak egy igen szokatlan dolog volt, de hát már nem igazán okoznak gondot ezek. Majd elmentem pizzatésztáért, mert elhatároztam, hogy házilag összedobok egy jó kis pizzát. A végeredmény összességében siker, ugyanis elfogyott minden! ?

Délután elintéztük a bevásárlást a hétvégére, majd lenyomtam a napi edzésemet is.

Este végre köszönhetően a kijárási korlátozás feloldásának, végre összeülhettünk a srácokkal egy kisebb italozásra és egy jó kis beszélgetésre.

Szombat:

Délelőtt: meglepett a barátnőm és leutazott hozzam Bajára. Tényleg nem számítottam rá, egyszer csak csöngetett és ott állt a kapuban.

Ebéd: a tegnapról megmaradt gyümölcsleves, hozzá pedig milánói.

Délután ismét csak beadandók vártak rám, de így, hogy a barátnőm itt volt, lényegesebben könnyebb ezen túllendülni. Majd sorozatok végtelen tárháza biztosította a szórakozásunkat.

Este pedig kiélvezve a jelen helyzet vidéki előnyeit, kiültünk a közeli bárnak a teraszára ittunk egy-egy pohár bort és élveztük a kellemes májusi időt.

Vasárnap:

Végre jó sokáig lehetett aludni igy kipihenve a hét „faradalmait”.

Egész nap a semmit tevésről szólt, elvégre pihenni is kell! 😀  Tehát kártyázgatás, nagy beszélgetések és sok más családi program. Évközben kevesebbet vagyok azért otthon, úgyhogy most mindent bepótlunk.

Este pedig egy közös családi filmnézés keretei között lezártuk a hetet.

A következő alkalommal újabb játékosunk #Naplóm posztja következik.

Addig is!

#stayhome #staysafe

Hajrá TFSE!