Férfi NBI Röplabda

Nálunk az előny, idegenben dőlhet el az 5. hely!

NBI-es férfi röpiseink a Szolnoki RK alakulatával mérkőztek meg és 3:0 arányban diadalmaskodtak a 3. meccsen! Az első szettben aratták Lónárt Péter fiai a legmagabiztosabb győzelmet. Az elején kiharcolt előnyre nem tudott időben reagálni a vendég együttes, a végén pedig egy ász nyitással 25:17-re nyertek a srácok.

A második etapban szorosabb küzdelem alakult már az elejétől. Többször is kiegyenlített, sőt a fordított a Szolnok. Azonban fiaink nem inogtak meg és 17:17-után 4 pontot szereztek zsinórban, ezzel bebiztosítva az újabb behozhatatlan előnyüket. Az utolsó szakasz hozta a legkeményebb párharcot. Itt a sárga-kék rivális kezdett jobban és ment el 5 ponttal, nem is egyszer.

Legnagyobb örömünkre azonban a fiúk megmutatták milyen fából faragták őket és 23:24-es vendég fölénynél előbb egyenlítettek, aztán megszerezték a vezetést, majd szebben nem is lehetett volna zárni, mint egy ász nyitással. Ezzel a győzelemmel immár 2:1-es előnnyel mehetnek Szolnokra (05.05. 19:00), ahol eldőlhet az 5. hely sorsa.

Forrás: hunvolley

Lónárt Péter vezetőedző nyilatkozata az összecsapásról:Nagy erő rejlik ebben a csapatban! Ezt ma is láttam! Büszke vagyok a játékosaimra, de még nincsen vége! Nem szabad kiengedni, mert megbosszulhatja önmagát!

Gratulálunk a győzelemhez és sok sikert a folytatásban!