Férfi NBII Kézilabda Női NBII

Nagy küzdelem egy patinás klubbal

A hétvégén tovább folytatódott az NBII északi csoportjának pontvadászata, a TFSE női gárdája a Ferencvárosi TC U22 ellen lépett pályára a Zágrábi utcában. Az ellenfél a tabella 5. helyét foglalta el a játéknapot megelőzően, így ismét egy harcos találkozóra volt kilátás.

Az egész összecsapást hatalmas küzdelem jellemezte, a kezdősípszótól a lefújásig. 4 percen keresztül nem is esett gól, ezt követően is kifejezetten a védelmek és a kapusok voltak fő szerepben. Molnár Noémi hatalmas bravúrokat mutatott be, nagy segítségére volt a betonfalként működő védekezés. A játékrész végén 12:12 állt az eredményjelzőn, ez tükrözte is a játék képét.

A második félidő elejét a vendégek kezdték jobban, 4 találatot szereztek egymás után, de a lányok hamar ledolgozták a hátrányt, 3 alkalommal is sikerült visszaküzdeni magukat a meccsbe, és 10 perccel a lefújás előtt mindössze csak egyel mentek a vendégek, továbbra is 3 esélyes maradt az összecsapás. Ezt követően pár kritikus szituációban saját és külső hibák miatt ismét megnőtt a diferencia 4 találatra, és ez a találkozó végéig így is maradt.

Végeredmény: TFSE – FTC U22 23-27(12-12)

A hölgyek jóval több, mint tisztes helytállást produkáltak a parketten, többször benne volt a levegőben nem csak a pontszerzés, hanem a győzelem is, de ezúttal a vendégek jobban bírták a hajrát. Rengeteg parádés momentum emelhető ki ebből az összecsapásból, Molnár Noémi bravúrjai, Csóka Eszter betörései és kiharcolt hetesei, Ragó Rebeka szélső góljai, illetve a saját térfélen mutatott szilárd deffenzív munka.

Pár szót ejteni kell az urakról is, sajnos nem a legideálisabb a helyzet számukra, ugyanis sorozatban a második mérkőzésüket halasztják el, az elmút fordulóban a VS Dunakeszi, ezúttal pedig a Gödöllői KC kért másik időpontot COVID gyanú miatt. A pótlásról később dönt majd az MKSZ.

Hajrá TFSE!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!