Kézilabda Női NBII

múltidézés #2

Folytatjuk visszatekintésünket a női kézilabda NBII déli csoportjának mérkőzéseire, az őszi szezon második fele következik sorban.

Kezdésnek egy hazai meccs a Cegéldi KCSE ellenében, amely egy rossz sorozatot tört meg mindenki nagy örömére, a félidőben már egyértelmű fölényben voltunk, 19:12-es vezetéssel mehettünk a szünetre, majd be is húztuk a 2 pontot 33:29 arányban. Somlai Rita alakított maradandót, 7-szer talált az ellenfél kapujába.

A következő játéknapon különösen nagy kihívás várt a lányokra, hiszen a listavezető EURONOVEX USE vendégeként léptünk pályára, ellenfelünk pedig veretlenül vezette a tabellát. Csoda sajnos nem történt, de szép küzdéssel 43:29-re alulmaradtunk. Örömre adott okot azonban Nonn Dorottya teljesítménye, aki 8-szor volt eredményes.

Nem volt sok lehetőség a pihenőre, hiszen a következő fordulóban a tabella 2. helyezettje, a Gárdony-Pázmánd U22 látogatott hozzánk a Zágrábi utcába. Sokkal kiélezettebb, szorosabb mérkőzést sikerült játszani a nálunk erősebb ellenféllel, mint az elmúlt héten, 21:25-re kaptunk csak ki, amely abszolút vállalható egy ilyen csapattal szemben. Somlai Rita ismét remek formában játszott, 6 találatig jutott aznap.

A 9. játéknapon a Szigetszentmiklós NKE vendégeként léptünk pályára. A folyamatos fejlődés tisztán kivehető az egymást követő mérkőzések eredményeit megtekintve, hiszen ezúttal 35:35-ös döntetlent játszottunk hatalmas csatában. Nonn Dorottya ismét remekelt, elképesztő 9 gólt szerzett a csapatnak.

A mai cikkünk záró mérkőzése a GBB ZRT Kecskemét U22– es alakulata elleni hazai bajnoki. Remek mérkőzést játszottunk, egy pillanatig sem volt kérdés a győztest illetően. Nagyon magabiztosan 33-27-re húztuk be a találkozót. Ismét Somlai Rita volt a legeredményesebb, 6 alkalommal köszönt be, de ez a győzelem igazi csapatmunka volt a gólok terén, hiszen Pasqualetti Laura, Szijártó Helga, Matheisz Renáta és Nonn Dorottya is egyaránt 5 alkalommal vette be az ellenfél kapuját.

Hamarosan folytatjuk a visszatekintő sorozatunkat a tavaszi szezon elejének felidézésével.

Hajrá TFSE!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!