Férfi NBII Kosárlabda Rájátszás

Mindent egy lapra, idegenben zárjuk a rájátszást!

NB II-es kosarasaink fontos győzelemmel gazdagodtak itthon az Újpest ellen, de még szükség lesz egy hasonlóan szép performanszra ahhoz, hogy megőrizzék a második helyet!

Boros Zoltánék nem bízták a véletlenre a dolgot, 24 ponttal múlták fölül az Újpest-MT-t itthon. Az első negyedben „még csak” 6 egységgel léptek el, majd a másodikban ezt még 4-gyel megtoldva vonulhattak pihenőre.

A harmadik etapban borult fel igazán a pálya, ellenfelük még 10 pontig sem tudott jutni 10 perc játék alatt, míg a mieink 24-gyel gyarapodtak, végül a negyedik szakaszra valamelyest lazítottak az addigi feszes tempón. A vendégek éltek a lehetőséggel és valamelyest szépítettek az eredményen, de nem forgott veszélyben a győzelem.

NB II. Közép – Rájátszás az 1-9. helyért, 13. forduló
TFSE – Újpest-MT 83-59 (25-19,16-12,24-6,18-22)

S lőn záróforduló, mármint csak az 1-9. helyért folyó küzdelmekben

Kezdhet készülődni a keleti és a nyugati csoport, ugyanis eljött az utolsó forduló az 1-9. helyért tartó küzdelmekben. Egészen pontosan, többek között nekünk is az utolsó, mivel a közvetlen üldözőnek számító TF-BP U23 és a Közgáz SC és DSK/B együttesei eggyel kevesebb mérkőzést játszottak.

Ebből a szempontból jelenleg azonos pontszámokkal kalkulálhatunk, de ha sikerült az utolsó, idegenbeli fordulót is győzelemmel zárni, akkor csak a 3-4. hely kérdése marad nyitott. Mindkét féllel szemben jobbak az egymás elleni eredményeink, ebből adódóan nem is kérdés milyen céllal utazunk a 7. helyen álló Dunaharaszti MTK II. otthonába vasárnap!

NB II. Közép – Rájátszás az 1-9. helyért, 14. forduló
Dunaharaszti MTK II. – TFSE (05.26. 18:00)
Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola Tornaterme, Dunaharaszti

Mindent bele srácok, hajrá TFSE!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MKOSZ

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!