Kosárlabda Női NBI/A

Minden eddiginél nagyobb összetartásra lesz szükség!

NBI/A-s női kosárlabdacsapatunk egy héten belül három kulcsfontosságú mérkőzésen lép parkettre!

Fotó: Makó Éva – MTK Budapest

Először a 8. helyen álló Vasast fogadjuk, mellyel az eddigi legfontosabb mérkőzést fogjuk vívni! December elején nagyon szoros összecsapáson sikerült Magyar Biáéknak megverni őket idegenben 3 ponttal. Az első félidőben magabiztosan vezettünk, majd a szünetet követően feltámadtak a hazaiak és elég izgalmassá tették a záró etapot.

Fotó: Makó Éva – MTK Budapest

Legutóbbi mérkőzésünket a BKG ellen játszottuk idegenben, ahol heroikus küzdelemben arattunk győzelmet! Az utolsó pillantban mentették hosszabításra a hazaiak a találkozót, azonban a TFSE-MTK-s lányok magabiztos fölénnyel kezdték a ráadást, ezzel megpecsételve az ellenfél sorsát. A Vasas legutóbb az ELTE BEAC ellen mérte össze magát és 69–57-re nyerni tudott hazai környezetben.

Forrás: MKOSZ

A Vasas elleni találkozónk után 4 nappal a Csatát, további 3 nappal pedig a BEAC-ot fogadjuk! Ezeken a találkozókon dől el a rájátszásba kerülő csapatok kiléte, így szerencsésnek mondhatjuk magunkat, amiért hazai közönség előtt szerepelhetünk ilyen kulcsfontosságú időszakban.

Bátorítunk minden kedves szurkolót, barátot és családtagot, hogy a helyszínről támogassa, bíztassa a csapatot, mivel ezúttal minden eddiginél nagyobb támogatásra van szükség!

Fotó: Makó Éva – MTK Budapest

A mérkőzések hangulatát továbbra is aktívan támogatja a Jaromír 68 Cseh Sörbisztró, így lehetőség nyílik a legfinomabb sörök fogyasztására, díjmentesen. A találkozó ingyenesen látogathatók, a belépés érvényes védettségi igazolványhoz kötött. A mérkőzés teljes időtartama alatt kötelező a szájat és orrot elfedő maszk használata!

TFSE-MTK – Vasas Akadémia (2022.03.05 – 18:00)
MTK Városmajor

Találkozzunk tehát egy hét alatt háromszor is, hajrá TFSE-MTK!