Cheerleader

Minden arany, ami fénylik!

Cheerleadereink vasárnap részt vettek az V. Ludovika- ELTE- BEAC Spring Open versenyen és minden számban első helyen végeztek! A csapatnak idén ez volt az első versenye, mégis elkápráztatták a zsűrit az összes fronton.

Fotó: Csűrös Balázs

Összesen 20 sportolóval vágtak neki a hétvégének, ebből 7 csapatuk versenyzett, 6 cheerleading divízióban egy pedig performance cheer divízióban.

Senior All Girl Group Stunt L5: 1. Hardcore (Bánovics D., Gerstmár V., Halácsi Cs., Jánosi D.) 2. Picurkák (Babály T., Barócsi E., Dávid E., Purcsi N.) 3. Red Flag (Hábel K., Kriston T., Szabó I., Szabó T.)

Senior Coed Group Stunt L5: 1. Tweety (Balla Zs., Csűrös B., Váradi B.)

Senior Partner Stunt: 1. Zsófi és Zozó (Tasnádi- Tulogdi Zs., Zdibák Z.), 2. Hanó és Dani (Merényi J., Somorácz D.)

Senior Jazz Double: 1. Sisters (Babály T., Babály V.)

Ez még nem minden, ugyanis a Grand Champion idén, performance cheer talajon a Sisters lett, tehát a TFSE párosa kapta a verseny teljes időtartama alatt ebben a kategóriában a legmagasabb pontszámot! Bajkor Fanni szakosztályvezető sem ment el szó nélkül a lenyűgöző teljesítmények mellett:

Fotó: Csűrös Balázs

„Nagyon büszke vagyok a csapatra, bámulatos teljesítményt nyújtottak. Külön köszönöm Regős Péter és Ürmös Fruzsina edzőknek a felkészítő munkát. A versenyszezon még épphogy elkezdődött, nem állunk meg, ez csak a bemelegítés volt. Nem titkolt vágyunk, hogy nyáron a cheerleading groupjainkkal is nemzetközi vizekre evezzünk.”

Gratulálunk az érmekhez és sok sikert kívánunk a következő versenyhez!