Felhívások

Miért válasszatok minket?

Egyesületünk a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemmel karöltve segíti előre a hallgatók sportolói pályafutását. Jelenleg 27 szakosztály közel 1300 igazolt versenyzője alkotja a TFSE családját, 4 NBI-es csapattal, nemzetközi szinteken jegyzett egyéni sportolókkal és valódi műhelyként funkciónáló környezettel.

Jól tudjuk, hogy nem könnyű a tanulmányokat és a sportolói létet összeegyeztetni, ebben nyújt segítséget a kifejezetten erre a célra életre hívott Élsportolói életpálya modell. A program többek között kollégiumi elhelyezést, egyéni tanulmányi rend kialakításában nyújtott segítséget, dietetikusok által összeállított étkezést, sportolói ösztöndíjat, rehabilitációs lehetőségeket, teljesítménydiagnosztikát, sportpszichológust, illetve a nemzetközi egyetemi sportversenyeken történő részvétel támogatását foglalja magában.

Kiemelendő hír, hogy az egyetemi kampuszfejlesztés újabb mérföldkövéhez érkezik, hiszen az idei évben kerül átadásra új otthonunk, a Csörsz utcai komplexum. Az európai viszonylatban is korszerű létesítmény ad otthont 2023 nyarától sportolóink edzéseinek, csapataink mérkőzéseinek, emellett hallgatóink tanulmányainak is fontos helyszíne lesz.

A fentiek mellett vonzerőnek bizonyulhat szurkolói közösségünk is, ahol minden lelkes „TF”-es kötődésű személyt nagy szeretettel várunk. A „T-Közép” névre keresztelt egység heti rendszerességgel látogatja a különböző sportágak mérkőzéseit, melyeken fantasztikus atmoszférát varázsolva teszik le a névjegyüket.

Sok sikert kívánunk a felvételihez, szeptemberben találkozunk!