Férfi BLSZ II Labdarúgás

Miénk a bronz!

Nagypályás labdarúgóink egy korábban elmaradt találkozót pótoltak be a Pestszentimrei SK vendégeként a hétvége során. A mérkőzés tétje mindkét fél szempontjából igen komoly volt, hiszen hazai győzelem esetén a bajnoki cím dőlt volna el, a mi győzelmünk esetén pedig a 3. helyet biztosíthatta volna be csapatunk.

A helyszínen az összecsapás nívójához és horderejéhez méltóan igen komoly szurkolói tömeg gyűlt össze. A várakozásoknak megfelelően a hazai alakulat egyből magához ragadta a kezdeményezést, azonban a sokpasszos játékra felépített stílus nem igazán akart a gyakorlatban érvényesülni.

A küzdeni akarás és a szurkolóiknak való megfelelés az első percektől kezdve látszódott a hazai játékosokon, de ez végül a visszájára fordult és görcsössé tette a bajnokaspiráns együttest. Ráadásul ezen az estén a szerencse is elpártolt mellőlük, hiszen a 30. percben egy szerencsétlen ütközést követően megsérült a védelmük egyik alapembere, Fűzfa Gergely, akit le is kellett cserélni. Az ebből fakadó zűrzavart és átmeneti bizonytalanságot gyorsan ki tudtuk használni és Gényi Dávid révén megszereztük a vezetést.

Ugyan a nagy lelkesedésnek köszönhetően a második félidőben kiegyenlítettek a hazaiak, de a jó játékunknak köszönhetően ismét előnyhöz jutottunk (1-2).

A folytatásban megvoltak a lehetőségei a Pestszentimrének, akik büntetőhöz is jutottak, de azt nem sikerült gólra váltaniuk, mi azonban jobban sáfárkodtunk a lehetőségeinkkel és a rendes játékidő utolsó előtti percében végül beállítottuk a végeredményt!

A pestifoci szerkesztősége kapusunkat, Barsi Jánost ítélte meg az összecsapás legjobb játékosának.

Végeredmény: PESTSZENTIMREI SK – TFSE (1-3)

Ezzel a győzelemmel azon túl, hogy veszélybe sodortuk a Pestszentimre bajnoki címét, sikeresen bebiztosítottuk a 3. helyünket a bajnokságban!!