Futsal Heti menetrend Kézilabda Kosárlabda Labdarúgás Röplabda Végeredmények

Mérkőzés szemle – hétvégi eredmények

A legutóbbi hétvégén több csapatunk is pályára lépett a különböző bajnokságokban. Kronológiai sorrendben az alábbi eredmények születtek:

Férfi Röplabda NBII – U21 `A`csoport: U21-es röpiseink a Kaposvár otthonába látogattak. Csapatunk célja az első győzelem megszerzése volt, de a kaposváriak nagyon komoly játékerőt képviseltek és végül a 3-0-ra legyőzték a mieinket. Az első két szettben mutatott gyengébb játék után a harmadikban már felnőtt a csapat a feladathoz, szóval van mire építkezni.

Végeredmény: RÖAK FINO Kaposvár – TFSE-U21 (3–0)

Női Röplabda NBI: Női röplabdásaink a sikeres kupa nyitányt követően a bajnoki szezonnyitón is meggyőző játékkal léptek elő. Három sima szettben győzték le a még nálunk is fiatalabb erőkből álló Jászberény alakulatát. Folytatás az újonc Kispest ellen!

Végeredmény: TFSE – Jászberény (3–0)

Férfi Kosárlabda NBII KÖZÉP A: Férfi kosarasaink két forduló után még mindig veretlenek. Boros Zoltán tanítványai az Újpest-MT II. ellen arattak magabiztos sikert. A kezdeti nehézségeket leküzdve, fokozatosan növeltük az előnyt, esélyt sem hagyva ellenfelünknek. Szép volt srácok, így tovább!

Végeredmény: TFSE – Újpest-MT II. (83–67)

Férfi Kézilabda NBII-Dél: Újabb forduló, újabb peches vereség. Kézis srácaink a Szigetszentmiklós ellen maradtak alul mindössze egy góllal. A fiúk minden tőlük telhetőt megtettek, bízzunk a szebb és eredményesebb folytatásban!

Végeredmény: Szigetszentmiklósi KSK U23 – TFSE 30–29 (17–12)

Férfi Röplabda NBII – U21 `B`csoport: Felnőtt röplabdásaink ismét lehengerlő sikert arattak. A MAFC-BME ellen kellett bizonyítani srácainknak, ez pedig sikerült is, három szettben tudták felülmúlni őket. Szép volt srácok!

Végeredmény: TFSE – MAFC-BME (3–0)

Női Kosárlabda NBI/A: Női kosarasaink megszerezték a hőn áhított első győzelmüket, a PINKK ellen. Csapatunk a meccs elejétől kezdve magához ragadta az irányítást. Csapatkapitányunk távollétében Dúl Panka kapott irányító szerepet, aki élt is a lehetőséggel. Mellette fiataljaink is remekeltek és bizonyították, hogy rájuk is lehet számítani. Folytatás a DVTK ellen, idegenben. Így tovább TFSE-MTK!

Végeredmény: TFSE-MTKK – PINKK-Pécsi 424 (68–62)

Férfi Labdarúgás BLSZ II: Nagypályás labdarúgóink elvesztették hibátlan mérlegüket, de veretlenségüket szerencsére nem. Az Internationale CDF ellen 1–1-es döntetlent játszott az Elekes mester irányította gárda. Folytatás pénteken!

Végeredmény: TFSE – Internationale CDF (1–1)

Női Röplabda NB II – U21 `C` csoport: Női U21-es röplabdázóink a Palota után a Veszprémtől is vereséget szenvedtek. Következő ellenfelünk a ZTE lesz, bízunk benne, hogy meglesz az első siker.

Végeredmény: TFSE – Veszprém Volley (0–3)

Női Kézilabda NBII-Dél: Női kéziseink sajnos ismét vereséget szenvedtek. Herbert Krisztián tanítványai az Inárcs-Örkény otthonában léptek pályára, ahol egy végletekig kiélezett találkozón kétgólos vereséget szenvedtek. Folytatás a Pénzügyőr ellen.

Végeredmény: Inárcs-Örkény Kézilabda Club – TFSE (23–21)

Női Röplabda NB II – U21 `E` csoport: E csoportban szereplő felnőtt lány röpiseink sajnos elveszették veretlenségüket a DEAC ellen. Az első szett után még sikerült visszazárkózni, azonban ez túl sok energiát igényelt, így a végére már nem maradt elég erő. Következő ellenfelünk a KISTEXT. Fel a fejjel!

Végeredmény: TFSE – DEAC (1–3)

Férfi Futsal NBI: Férfi futsalosaink lendülete sajnos nem tartott ki a Kecskemét ellen. A kecskemétiek gyakorlatilag nekünk estek, az első szűk tíz percet csere nélkül és a legerősebb felállásukban nyomták végig. A folytatásban becsülettel próbálkoztunk, összességében érvényesült a papírforma, de fiúk hatalmasat küzdöttek, le a kalappal előttök!

Végeredmény: TFSE-BESTRONG – SG KECSKEMÉT FUTSAL (3–8)