Férfi NBII Kosárlabda

Megyünk tovább!

NBII-es férfi kosárlabdacsapatunk kedvező helyzetből várhatja a soron következő bajnoki összecsapást. Noha az idei kiírásban veretlen, toronymagas esélyes Budafok ellen nem tudtunk nyerni a legutóbbi fordulóban, ezúttal minden adott a győztes útra való visszatérésre.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

A pár éve még NBI/B-ben vitézkedő Budafok 7 mérkőzés óta tartó győztes szériánkat szakította meg. Játékunk képe a hiányzók ellenére is biztató képet festett, ezen a héten pedig újabb értékes játékosokkal egészült ki Boros Zoltán legénysége.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Soron következő ellenfelünk a Józsefváros KC lesz, akit hazai porondon fogadunk. Az idei kiírásban még nem találkozott a két csapat, de az eddigi teljesítmény alapján előnyösebb helyzetből indulunk neki az összecsapásnak.

Fiaink idén is hatalmas harcban vannak a play-off-ot jelentő 2. helyért, melyet tavaly a véghajrához érve biztosítottak be. Jelenleg a 3. helyen állunk és MAFC-Martos, Újpest-MT II., BKG-Veresegyház trióval futunk versenyt.

forrás: MKOSZ

A vendég gárda jelenleg a tabella 12. helyét foglalja el és kellően ingadozó teljesítményt mutat a szezonban. Való igaz, legutóbbi mérkőzésükön nyerni tudtak, de most nem otthon és nem a 16. helyezettel játszanak!