Férfi NBII Kézilabda

Megtört a jég!

NBII-es férfi kéziseink vert helyzetből fordították meg a meccset és megszakították 4 meccs óta tartó nyeretlenségi sorozatukat!

Nem csak női kéziseink remekeltek a szombati mérkőzésnapon! Hazai környezetben léphetett pályára NBII-es férfi kézilabdacsapatunk a Dunahraszti MTK ellen és egy igen izgalmas végjátékot követően, végül a mieinknek sikerült diadalmaskodni. Az első félidőre 1 gólós vendég vezetéssel vonultak a felek, ezt követően az ellenfél dominált, ám váratlan fordulatotot hozott a végjáték ahol megtáltosodtak a fiúk és megfordították a meccset!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Datzuk Péter vezetőedző értékelése a meccs után:
„Lassan két hónapja készülünk együtt a fiúkkal, de most hétfőn a D terem legendás konditermében éreztem azt, hogy elhiszik, hogy bárki ellen van keresnivalónk! Kezdjük megtalálni a közös hangot, értik a célt, sőt azt is, hogy lehet nem ma, vagy holnap, hanem holnapután érjük el. Pedig átlövő poszton sérülések és betegség okozta játékoshiányban szenvedtünk. Ezzel a győzelemmel tudattuk az ellenfeleinkkel, hogy senki sem mehet ellenünk biztosra!”

Forrás: MKSZ

2022.02.26. – Budapest
TFSE – Dunaharaszti MTK 33-28 (15-16)

Következő fordulóban az Üllői KSE-hez (8.) látogatunk.

Szép volt srácok!

Facebook

Szakmai Partner

Kiemelt támogató

Kövess minket mindenhol!