Férfi NBII Kosárlabda

Megszakadt a veretlenség…

NBII-es férfi kosarasaink a Budafok II. csapatát fogadták péntek este és legnagyobb bánatunkra, szoros végjátékot követően 3 ponttal maradtak alul. Ezzel megszakadt az eddigi hibátlan sorozat és a srácok első vereségüket szenvedték el idén, a vendégek pedig megszerezték második győzelmüket.

A nagyszüntet megelőző első két negyedben 14 pontos különbséget tudtak kialakítani Boros Zoltán fiai és amikor úgy tűnt, hogy a pihenőt követően már szinte a kezünkben az újabb győzelem, jött a fordulat. A 3. negyedben egy füst alatt ledolgozta a hátrányát a Budafok, mi pedig nem jutottunk 10 pont fölé sem. A végjátékban a vendégek bizonyultak jobbnak és a 16-19-es eredménnyel kialakították a 3 pontnyi különbséget, ami az ő javukra billentette a mérleg nyelvét.

Boros Zoltán edzői értékelője a találkozó után:
„Jól kezdtük a meccset, már az első félidőben vezetést szereztünk és ugyan a védekezésben voltak hibák, ezt ellensúlyozni tudtuk a triplákkal. A másodikban ezek már nem jöttek, palánk alatt dominált az ellenfél. Nekünk mind a három centerünk sérült és ezt kihasználva megfordították a meccset, megérdemelten nyertek. Reméljük, hogy a SZPA elleni idegenbelire már felépülnek a srácok, mert ők hazai pályán nagyon erősek és még a jobb csapatokat is rendre le szokták győzni otthon. Ha kiegészülünk, akkor nagyobb eséllyel futunk neki a következő találkozónknak.”

TFSE – Budafok II. 73-76 (22-14, 26-20, 9-23, 16-19)

Forrás: MKOSZ

A srácok jelenleg a 3. helyet foglalják el a tabellán és a következő, idegenbeli mérkőzésen a közvetlen rivális SZPA-HSE-vel csapnak össze idegenben.

Facebook

Szakmai Partner

Kiemelt támogató

Kövess minket mindenhol!