Férfi NBII Röplabda

Megnyertük a rájátszás nyugati csoportját!

Férfi röpiseink a Széchenyi Győr elleni hazai 3:1-es sikerrel a fiúk olyan behozhatatlan előnyre tettek szert, hogy ezzel megnyerték a rájátszás Nyugati csoportját! Nem álomszerű kezdéssel indult a mérkőzés, de a végkifejletet tekintve éppen úgy ért véget.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Az első szettben keményen bekezdett a vendég csapat és meg is nyerték, de ezt követően Lónárt Péter tanítványai, akár csak Lúdas Matyi, háromszorosan fizették vissza a tartozást! A két utolsó etapban ugyan szorosabban alakult az adok-kapok, azonban nem tudták a TF-es srácokat megtörni a győriek.

forrás: hunvolley

Már csak egy Szombathely elleni mérkőzés van hátra a rájátszásból, ami gyakorlatilag már teljesen mindegy, hogy alakul és lehet nézelődni a Keleti csoportban. Két potenciális jelölt van akikkel összecsaphatunk a helyosztón. Az Eszterházy KC (Eger) vagy a Kecskeméti RC lesz az ellenfelünk, de az ottani végeredmény még mindig bizonytalan. Jelenleg az egriek vezetnek 1 ponttal, de a Kecskemétnek még 2 meccse van vissza, mi viszont most már hátradőlhetünk és figyelhetjük, hogyan alakul a másik ág! Várjuk, hogy ki lesz az ellenfelünk az NBII-es bajnoki döntőben, ahol az aranyéremért szállhatunk majd harcba!

forrás: hunvolley

TFSE – Széchenyi Győr 3:1 (-15, 17, 20, 20)

Bravó fiúk, gratulálunk!