Férfi NBI Futsal Magyar Kupa

Megkezdődik számunkra a 2022-es év!

Férfi futsalcsapatunk a tabella 9. helyén zárta a 2021-es esztendőt, három ponttal elmaradva a 8. pozíciót elfoglaló Nyírgyulaj együttesétől.

Küzdésből nem volt hiány 2021-ben!
Fotó: Borhi Mihály

2022-re fordulva elérkeztünk az alapszakasz hajrájához, amiből három mérkőzés van még hátra – az Újpest és a Kecskemét ellen idegenben, a bajnoki címvédő Haladással szemben pedig hazai pályán kell bizonyítanunk. A tét egyértelműen a közvetlen rivális Nyírgyulaj lőtávolon belül tartása, ugyanis – nagy valószínűséggel – közülünk fog kikerülni a másik, osztályozó párharc játszására kényszerülő gárda. Természetesen a lényegi kérdések az alsóházi rájátszásban és annak is inkább a vége fele fognak eldőlni, de mindenképpen szeretnénk a saját kezünkben tartani a sorsunkat és nem a csodára vagy más alakulat teljesítményére hagyatkozni.

Reméljük 2022-ben is hasonlóan örömteli pillanatoknak lehetünk részesei!

A bajnoki versenyfutás mellett a kupaküzdelmek is megkezdődnek számunkra. Lévén, hogy az élvonal tagjai vagyunk, csupán a második fordulóban kapcsolódunk be a sorozatba és mindezt kiemeltként, azaz kizárólag alacsonyabb osztályú ellenfelet kapva. A tájékozottabbak régóta tudhatják, ez nem más lesz, mint az NBII-es Nyírbátor. Egykoron a Báthoriak által birtokolt város futsalcsapata jelenleg a 9. helyet foglalja el a Keleti Csoportban – két győzelemmel, két döntetlennel és nyolc vereséggel a háta mögött.

A nyírbátori gárda.
Forrás: Facebook

Ezek alapján egyértelműen a mieink a párharc esélyesei, azonban a továbbjutás egy meccsen dől el, így természetesen a meglepetés sem zárható ki teljesen. Az összecsapásra január 10-én hétfőn kerül sor, 18:30-as kezdéssel.

Januári menetrendünk:

01.10. Hétfő – 18:30

Magyar Kupa: NYOMDAVAR.HU NYÍRBÁTOR (I)

01.15. Szombat – 20:00

Magyar Bajnokság: Újpest FC-220VOLT (I)

01.24. Hétfő – 19:00

Magyar Bajnokság: SG Kecskemét Futsal (I)

01.31. Hétfő – 20:30

Magyar Bajnokság: Haladás VSE (H)

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!