Férfi MEFOB Kosárlabda

Meghódítottuk a királynék városát!

Férfi kosarasaink a MEFOB 2. fordulójában Veszprémbe látogattak, ahol 42 pontos különbséggel tudtak nyerni! Boros Zoltán fiai nem kímélték a hazaiakat, akiknek ez volt a 2. vereségük és az előző találkozójukhoz képest most csupán egy alkalommal tudtak 10 pont fölé jutni.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Már az első negyedben 17 pontos különbség alakult ki, ráadásul a házigazda mindössze 4 egységig jutott. Ezt egy valamivel pontszegényebb etap követte, de így is 21 pontos előnnyel vonulhattunk pihenőre. A második félidő ugyanott folytatódott ahol abbamaradt, de az utolsó szöget a koporsóba a negyedik negyed jelentette 16 egységnyi differenciával. Négy játékosunk is 10 pont fölött zárt, a legeredményesebb Pataki Levente 3 híján 20 pontig jutott.

VESC – TFSE 31-73 (4-21, 6-10, 13-18, 8-24)

Forrás: MKOSZ

A srácok eddig 2 győzellem állnak az élen, a másik két veretlen rivális (SzOESE, Mosonmagyaróvár UNI-Győr) eddig csupán egy meccset játszott, illetve a Ludovika és a PTE-PEAC még nem csatlakozott a küzdelmekhez. Következő ellenfelünket, a Mosonmagyaróvár UNI-Győr együttesét hazai pályán fogadjuk november 7-én.

Forrás: MKOSZ

Szép volt srácok, csak így tovább!