Cheerleader

Meghódítjuk Európát!

Az athéni EB előtt állnak 1 hónappal, de már most elkezdte meghódítani Európát a TFSE Cheerleader csapata. A tavaszi időszakban megrendezésre került az I. International Cheer Masters, ahová a mieink is neveztek. Bravúros eredményekkel tértek haza, ráadásul a szakosztányak ez volt az első nemzetközi versenye!

5 kategóriában 6 csapatot neveztünk és kivétel nélkül mindegyik felállt a dobogóra! Összesen 3 arany, 1 ezüs és 2 bronzérmet szereztek a a rendezvényen, melynek helyszíne a Bécs melletti Südstadt volt. Egyik versenyszámban egymás ellen is küzdöttek a csapatok.

Csapatok neve, tagja, kategóriák és eredmények:
Arianna & Dávid – Barish Arianna, Fekete Dávid – Partner Stunt – 1. hely
Little Ones – Béres Boróka, Barócsi Emese, Dávid Eszter, Purcsi Nóra – Senior All Girl Gorup Stunt – 1. hely
Burpees – Barish Arianna, Regős Péter, Szecsődi Noémi, Váradi Bence – Senior Coed Group Stunt – 1. hely
RedSkins – Almási Dominika Lolita, Balla Zsófia, Csűrös Balázs, Nagy Szabolcs – Senior Coed Group Stunt – 3. hely
Blue Magic – Babály Virág, Jelencsik Adél – Senior Freestyle Pom Double – 3. hely
Ladies – Többek között: Babály Tekla, Babály Virág, Bajkor Fanni, Csík Réka, Jelencsik Adél, Szabó Jázmin – Senior Freestyle Pom Team – 2. hely

A csarnokban uralkodó hangulat felbecsülhetetlen élményeket okozott mindenkinek. Az összes versenyző csak pozitívat tud mondani az eseménnyel kapcsolatban! Azonban a dance csapatnak nincs megállás, ugyanis nyakukon az EB.

A nyár sem fog eltelni fellépések nélkül, hiszen a sok rendezvényre hivatalos a TFSE Cheerleader csapata. Gratulálunk a lenyűgöző eredményekhez, a kitartó munkához és sok sikert az EB-re!