Kézilabda Női NBII

Megharcoltunk érte, újra miénk a 3. hely!

NBII-es női kéziseink a közvetlen rivális Csepel DSE-vel csaptak össze, akik a korábbi fordulóban elbitorolták tőlük a dobogó alsó fokát. Múlt hétvégén azonban sikerült vérre menő küzdelemben kivívnunk a helycserét és két gólos diadalt aratni hazai porondon!

Az NBI/B-s játékosokkal és junior világbajnok kapussal felálló vendégek találtak be először a mérkőzésen és folyamatosan 2-3 gólon tartva Herbert Krisztián lányait végül 8:11-re nyerték az első játékrészt. A szünetet követően sem fordult a kocka, egészen a 41. percig, ahol is kiegyenlítettek a mieink, majd valamivel később a vezetést is átvették. Óriási küzdelem alakult a hajrában, de végül sikerült otthon tartani a 2 pontot és ismét fölülmúlni a csepelieket. Játékosaink kiemelkedő teljesítményét dicséri, hogy vert helyzetből fölállva, egy csapatként tudtak nyerni, viszont nem lehet szó nélkül hagyni Hauff Silje-ét aki 10 gólig jutott ezen a találkozón!

Forrás: MKSZ

TFSE – Csepel DSE 23:21 (8:11)

A lányok 2 pontra vannak másik közvetlen riválisuktól, a második helyezett Érd csapatától, akivel a következő fordulóban fognak összecsapni idegenben.

Forrás: MKSZ

Gratulálunk a győzelemhez lányok, csak így tovább!