Kézilabda Női NBII

Megerősödött ellenfél érkezik!

Női kézilabdacsapatunk szombat este 6-tól hazai környezetben látja vendégül a Vecsés SE-t. Az őszi egymás elleni megmérettetésen idegenben tudtunk 25–35 arányú sikert elkönyvelni, azóta azonban jelentősen átalakult, megerősödött a keretük.

Mielőtt aktuális ellenfelünk legutóbbi eredményeit megvizsgálnánk, térjünk ki arra, hogy a szigetszentmiklósi botlást leszámítva minden mérkőzésünket meg tudtuk nyerni, mióta legutóbb találkoztunk a Vecséssel. A legutóbbi két fordulóban egyaránt jó játékkal győztük le a riválisnak számító Inárcsot (35–22), majd idegenben múltuk felül a szintén magas szintet képviselő Pénzügyőrt (23–26).

A Vecsés 2022 februárja óta 4 mérkőzést játszott, melyeken 2 győzelmet (Cegléd, Érd), illetve 2 szoros vereséget (Pénzügyőr, ENUSE) jegyezhetett. Több új igazolásuk is volt, így nem lenne meglepetés, ha jelentős ellenállást tudnának képviselni.

Vezetőedzőnk (Herbert Krisztián) így fogalmazott a találkozót megelőzően: „Nem sok mindent tudunk a Vecsésről. Az őszi meccsből nem tudunk kiindulni, hiszen teljesen átalakult a csapatuk. Az eredményeik alapján szoros összecsapásra számítok. Ezúttal is csak a saját játékunkkal fogunk foglalkozni, ez a legfontosabb. Örömünkre a legtöbb betegünk visszatért, velük kiegészülve megszerezhetjük a két pontot, de ehhez kell az is, hogy fejben rendben legyünk!”

TFSE – Vecsés SE (04.02. 18:00)
SOTE Sporttelep, Budapest

Gyerünk lányok, hajrá TFSE!