Női NBI Röplabda

Megállíthatatlanul menetelnek a lányok!

NBI-es női röplabdacsapatunk szettvesztés nélkül nyert a Budaörs elleni tétmérkőzésen!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

8 mérkőzés óta veretlenül menetel az alapszakasz győzelem felé NBI-es női röplabdacsapatunk! Ebből az elmúlt 3 tétmérkőzésnek döntő súlya van a rájátszásba jutásért vívott kiélezett pontháborúban és még mindig nincs vége. Míg mi az első helyért harcolunk a fehérviakkal, addig a Budaörsnek a Veszprémmel kell lemeccselni, hogy kié lesz a PLAY OFF-ba jutást érő 4. hely.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

A budaörsi összecsapásnak is ugyan olyan fontos tétje volt, mint akár a Fehérvár vagy a Gödöllő elleni mérkőzéseknek! Így álltak hozzá a lányok is, pontosan jól tudták, hogy innentől egyetlen szettet sem engedhetnek ki a kezeik közül. Az első kettőben magabiztos fölénnyel nyertek, majd jött az a bizonyos 3. Számunkra ez a legkritikusabb momentuma a mérkőzéseknek, de ezúttal nem fogott ki rajtunk!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Csépke Gábor értékelése a mérkőzésről:
Összességében végig uraltuk a mérkőzést. Első szettben határozott nyitásokkal nagy előnyre tettünk szert és ezt tudtuk is tartani. A harmadik szettben már nagyobb ellenállás volt, de a végén jól koncentrálva vittük a 3 pontot.

De lehet ezt még fokozni, az utolsó fordulóig kilezett harcok dúlnak az 1-2. és 4. helyekért! Akárcsak az NBII-es srácoknál, itt is tartogat még izgalmakat az alapszakasz. Érdekesség, hogy a legutolsó fordulóban Csépke Gábor és tanítványai a Veszprémmel fognak megmérkőzni idegenben, ott lesz majd nagy csihi-puhi!

Forrás: hunvolley.info

Budaörsi DSE-Emericus – TFSE 0:3 (–14, –15, –22)
Budaörs, 62 néző. V: Ladányi, Nagy Zs.

BDSE: Pisák L. 4, Jakab 3, Kiss Zs. 4, Pisák F. 8, Vincze 5, Horváth P. 4. Csere: Ujvárosi (liberó), Futsek 1, Hernády 1, Horváth I. Vezetőedző: Ujvárosi Levente.

TFSE: Nagy V. 2, Kökény N. 1, Poór 8, Török 3, Halla G. 9, Radomszki 9. Csere: Boller (liberó),
Budaházy 2, Benedek G. 5, Halla P. Vezetőedző: Csépke Gábor.

Gratulálunk csajok, csak így tovább!