Röplabda U15

Meccsről meccsre!

Kalocsai UP röpiseink a hétvégén Budapestre látogattak a szokásos kettős bajnoki mérkőzésekre, de ezúttal a nap végén nem hazafelé vették az irányt. Kováts Ágnes és Rezák-Szabó Anna vezérletével U15-öseink az NBARA és a Zugló ellen vonultak fel, majd eljöttek a TF-re is, hogy megnézzék az NB I-es női csapat meccsét.

Az első összecsapáson sima 3:0-ás győzelmet arattak a mieink! A mérkőzés során lehetett látni, hogy beérett az elmúlt hónapok kemény munkája. Ezt követően a Zugló elleni küzdelem már nagyobb falatnak bizonyult, de a második szettben még sikerült megszorongatni a riválist. 22-22-ig fej-fej mellett haladtak a felek, majd a hosszúra nyúló adogatások végül nem nekünk kedveztek. El is fáradt a csapat, ami az utolsó szettre rányomta a bélyegét, így 0:3 lett a vége.

NBARA – TFSE-Kalocsa 0:3

Zugló – TFSE-Kalocsa 3:0

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Azonban ezzel még nem ért véget a napi program, ugyanis a lányok busza nem hazafelé, hanem a TF-re vette az irányt, hogy megnézzék a felnőttek Budaörs elleni találkozóját. De ez nem minden, ugyanis a szervezett adománygyűjtésből is kivették a részüket! A nap fénypontja pedig a BDSE elleni győztes meccs utáni közös csapatfotó volt, ezt követően a kishölgyek is boldogan utazhattak vissza Kalocsára.

Ezúton is köszönjük az adományokat!