Futsal Női NBI

Második helyen zártunk!

Női futsalosaink a tavalyi kudarcosnak mondható szezon után idén már egészen a bajnoki ezüstéremig jutottak, emellett pedig 3-4 játékos folyamatosan tagja volt a nemzeti válogatottnak.

A vasárnapi vereségünkkel eldőlt, hogy 3-1-es arányban megvédte címét a DEAC, mi pedig a tavalyi ötödik után egészen az ezüstéremig jutottunk. Az idáig vezető út egy hosszú, de eredményes szezon eredménye.

Az alapszakasz két könnyed sikerrel indult, aztán a Tolna meglepett minket, de az ellenük elért döntetlen még semmi sem volt a DEAC-tól kapott hatoshoz képest. Ezt követően sikerült visszatérni a jó útra: három meccsen összesen kilenc pont, ezúttal azonban a Tolna is legyőzött minket a DEAC mellett.

Ha lehet így fogalmazni, a váratlan ponthullajtást megúsztuk egy budaörsi döntetlennel, a DEAC meg harmadjára is győztesként jött ki az ellenünk lévő összecsapásból. Ennek köszönhetően ők az első, mi a második helyen zártunk, méghozzá egyaránt nagy fölénnyel az üldözőkhöz képest.

Jöhetett tehát a 1-4 helyért zajló helyosztó, ahol az 5-0-s első összecsapás után azt gondoltuk simán hozzuk a másodikat is, de végül a harmadik találkozóra is sor került. Itt, ha nem is nagy fölénnyel, de összehoztuk a bajnoki döntőbe jutást.

Ahogy az várható volt, a DEAC alakulatán keresztül vezetett az út a bajnoki aranyéremhez, amihez a második mérkőzés utánig meg is volt minden esélyünk. A harmadik meccsen viszont sima debreceni győzelem született. A negyedik nekifutásnál is becsülettel küzdöttünk, ám a DEAC végül harmadszorra is erősebbnek bizonyult.

Összességében elmondható, hogy hatalmas eredmény a hölgyek ezüstérme, ráadásul egyenrangú ellenfele volt a bajnok és kupagyőztes DEAC-nak, ezért pedig jár a taps és gratuláció!!

Szép volt csajok, hajrá TFSE!!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!