Női U21 (NBII) Röplabda

Majdnem tökéletes kezdés!

U21-es női röpiseink nagyon szép eredményt értek el a március 19-én rendezett hazai tornán! Papp Péter lányainak 3 mérkőzésen kellett bizonyítaniuk, ahol mi nyitottuk az eseményt rögtön 9:00-kor. Az első mérkőzést a VESC-cel játszottuk, ezt követte 13:30-as kezdéssel a DEAC elleni összecsapás és végül 16:30-kor a DVTK elleni zárómérkőzés.

Nem is kezdhettünk volna jobban! A Veszprém elleni első szettet a vendégek nyerték, de nem is ez, hanem a 2. játékrész volt igazán szoros és ezt már mi nyertük. Végül az utolsó két etapban sem lehetett elengedni a gyeplőt, azonban legyőztük ellenfelünket, ami megadta a kezdőlökést a következő találkozóra.
TFSE U21 – VESC (19, -24, -19, -23)

Egy hosszú szünet után a DEAC elleni 2. mérkőzés következett. Jót tett a szünet, ugyanis nagyon magabiztos 3:0-val zárult az összecsapás! Gyakorltailag nem engedtük levegőhöz jutni az ellenfelet, ezzel megszerezve 2. győzelmünket a tornán.
TFSE U21 – DEAC U21 (-17, -5, -11)

Forrás: hunvolley

A nap és a TFSE utolsó mérkőzése számunkra keserű véget ért! A DVTK nehéz ellenfélnek bizonyult, olyannyira, hogy az első szettben magabiztos diadalt arattak felettünk. A másik két játékrészben már határozottabban játszottunk, de ez sem állította meg a diósgyőri alakulatot, akik 9 nyert szettel lettek a szombati nap legjobbjai, mi pedig ezzel az egyetlen vereséggel a torna 2. helyén végeztünk.
TFSE U21 – DVTK (12, 19, 18)

Forrás: hunvolley

Gratulálunk lányok, csak így tovább!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!