Férfi NBII Futsal

MAJDNEM EGY TUCAT!

Férfi futsalosaink az alapszakaszt második helyen záró Haladás VSE II-es csapatához látogattak tegnap este. A rivális ellen ebben a kiírásban ezidáig 1 győzelem – 2 vereség volt a mérleg.

Tegnap este lehengerlő formát mutatott csapatunk. Már az első félidőben 6 gólos különbség adódott a felek között, ami a második játékrész végére 0-11-re dúzzadt. 6 játékosunk is találatot jegyezhetett. Legeredményesebb ezúttal Szentjóby Krisztián volt, aki 4 gólig jutott. Ezzel a sikerrel gyakorlatilag 99%-os tényként kezelhetjük csapatunk Felső-házi győzelmét az NBII Nyugati csoportjában.

Elképesztő adat, hogy az alapszakasz és a rájátszás során lejátszott 29 mérkőzésen 166! gólt jegyezhettek fiaink. A bajnoki győzelem május 24-én válhat 100 százalékossá, ugyanis csapatunk a 3. helyezett UTE-val játszik idegenben, ahol a lila-fehérek sikerén kívül minden más eredmény a TFSE malmára hajthatja a vizet. (Az UTE 2 mérkőzéssel kevesebbet játszott nálunk, csak számukra nyílik még esély matematikailag megelőzni csapatunkat.)

Bravó srácok, elképesztő teljesítmény és munka áll mögöttetek!!