Férfi BLSZ II Labdarúgás

Kényszerszünetet követően

Férfi labdarúgócsapatunk a BLSZ II. osztályában augusztus vége óta nem lépett pályára a kialakult vírushelyzet okán. A srácoknak kevés ideje volt az összerázódásra, mégis felvértezve várták a fiatal erőkkel felálló Pénzügyőr SE II. csapatát.

A pénteki találkozó összképe a támadás terén bíztató volt, védekezésben viszont néhol hagy még kívánni valót maga után a srácok játéka. Az első félidő végén Novák Mátyás góljával szerzett vezetést csapatunk. A második félidő 61. percében egy elkerülhető találattal Bálint Olivér egalizálta az eredményt. Ebben a félidőben csapatunk 5-6 ajtó-ablak ziccert dolgozott ki, ugyanakkor egyik végén sem örülhettünk TFSE találatnak…
A találkozó hosszabbításában (93. p.) Suskó Ádám értékesített egy számunkra megítélt bünetőt, így bár nehézkesen, de megnyerték fiaink a „visszatérő” meccsüket.

Elekes József tanítványai szerdán az Unione FC csapatával vívnak kupameccset, majd pénteken a Kelen II. ellen lépnek pályára, akik hasonlóan fiatal, sokat futó tényezői ennek a ligának.

Gratulálunk srácainknak és az ellenfélnek is a pénteki találkozóhoz!
Így tovább!
#tfselabdarúgás

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!