Férfi NBII Futsal

MAGYAR KUPA 1.forduló

Kupameccsel folytatódik futsal férfi csapatunk idénye, az ellenfél az NBI-ben szereplő szintén egyetemi csapat a DEAC.

Veretlenül vezeti futsal csapatunk a bajnokságot, ám most mégis embert próbáló feladattal áll szemben. A Magyar Kupa párharcai mindig érdekesek, hisz akár egy jól elkapott meccs kezdés is tudja annulálni az esetleges különbségeket a csapatok között.

Szerdán az a DEAC lesz az ellenfelünk akik szintén egyetemi csapatként szerepelnek, azonban ők már meglepték azt a lépcsőt amit csapatunknak még nem sikerült, vagyis ők már 2017/18-as szezon óta a legmagasabb honi osztályban szerepelnek.

Első évükben egyből az 5. helyért küzdöttek, ám az oda-vissza vágos párharcban alulmaradtak a Veszprémmel szemben.

Második szezonukban egy remek alapszakasz után, a rájátszásban nem sikerült a kellő eredményeket hozni, így a hetedik helyért küzdöttek amit aztán az Aramis ellen sikerült is megszerezni.

Idén hét lejátszott meccs után a 4. helyen állnak azonos pontszámmal, mint az előttük lévő Nyírgyulaj. Talán az idei meccseik közül kiemelkedik a Berettyóújfalu elleni hazai döntetlen, de megverték a Veszprémet is.

Ám most vendégségbe érkeznek, izgalmas meccs kerekedhet ebből, hisz csapatunk hét meccs után 6 győzelemmel és egy döntetlennel vezeti az NBII Nyugati csoportjának küzdelmeit. Hazai pályán veretlenül, 3 meccsen 32 gólt rúgtunk és mindössze 6 alkalommal kellett gól után nekünk középre helyezni a labdát.

Tavaly a második fordulóban csatlakoztunk be és a Maglód elleni nagyarányú győzelem után a szintén első osztályú Szombathely ellen búcsúztunk a harmadik fordulóban.

Előtte való években rendre az első akadály jelentette csapatunknak a végállomást. 

Gyere ki és szurkolj a TFSE Futsal csapatának és teremtsünk egy igazi oroszlán barlangot a Fáy utcai Vasas Sportcsarnokból. 

Hajrá TF!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!